Skanska

Utvecklingsledare Hus Stockholm Syd - Stockholm

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, industrier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Till vår region Hus Stockholm Syd söker vi nu

 

Framåtblickande utvecklingsledare med stort engagemang och ett genuint intresse för verksamheten

 

Som utvecklingsledare arbetar du nära regionens ledningsgrupp med fokus på affärsplanearbetet, effektiv planering och uppföljning mot uppsatta mål samt stöttar verksamheten i frågor kring utveckling, effektivisering, digitalisering, hållbarhet och klimat.

 

Du kommer fungera som projekt- och förändringsledare för regionala och distriktspecifika beslutade initiativ och förväntas analysera behov samt sammanställa statistik och ta fram beslutsunderlag. Du ligger nära verksamheten, har förmågan att se kausaliteter och effekter och kommer med egna initiativ som skapar mervärde.

 

Andra arbetsuppgifter kan vara att:

• Leda arbetet med att ta fram årlig affärsplan samt följa upp och möjliggöra att regionen följer affärsplanen samt visa på framdrift och tydliga prioriteringar.

• Planera och ansvara för att både interna och externa revisioner genomförs

• Ingå i regionens incidentgrupp – kopplat till Hälsa & Säkerhet

• Tillsammans med OPC vara delaktig i möten kring Projekt i världsklass (PiV) för att förflytta vår verksamhet mot världsklass.

 

Du kommer vara placerad på vårt huvudkontor i Stockholm och rapporterar till regionchefen för Hus Stockholm Syd.

 

 

Du är en lagspelare som drivs av utveckling!

Vi söker dig som är van att jobba nära verksamheten med förändrings- och utvecklingsfrågor och som lätt kan sätta dig in i och förstå verksamhetens behov.

 

Du är en strukturerad och kommunikativ projektledare med förmågan att tänka strategiskt och långsiktigt och samtidigt få saker att hända. Du gillar analysen och att vrida och vända på frågeställningar så att alla perspektiv kommer med – du har helhetsblicken men tappar ändå inte detaljerna.

 

Att paketera och förmedla ett budskap som inspirerar och ger andra ett tydligt gemensamt mål är något du är bra på. Du har även uthålligheten och förmågan att se möjligheter som krävs för att gå i mål.

 

Du har också:

• Högskoleutbildning inom relevant område (civ.ing., ekonomi, industriell ekonomi, förändringsledning) eller motsvarande arbetslivserfarenhet

• Erfarenhet av att driva projekt och leda förändringsarbete

• Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

• God datorvana och mycket goda kunskaper i Officeprogrammen

• B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

 

 

Ansök senast 1 december – eller varför inte redan nu!

Vänta inte med att söka – urval sker löpande. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Om du har några frågor får du gärna kontakta rekryterande chef Carola Zachrisson på 010-449 38 38.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Utvecklingsledare Hus Stockholm Syd - Stockholm