Skanska

Utvecklingsledare Fastighet Rental - Stockholm/Göteborg/Malmö

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. 
Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

Vår verksamhet Skanska Rental hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Skanska Rental verkar inom hela Sverige. 

Till Rental söker vi nu en

Drivande Utvecklingsledare Fastighet

Vi erbjuder dig utmanande och utvecklande arbetsuppgifter med stor möjlighet att påverka samt utveckla vår verksamhet. Här har du chans för personlig utveckling i en spännande organisation. 
Som utvecklingsledare för Skanska Rental är du med och utvecklar ändamålsenliga lokaler för vår verksamhet. Du har kostnads- och resultatansvar för de utvecklingsprojekt du driver. 

Till arbetsuppgifterna ingår att projektleda byggprocessen av eventuell nyutveckling samt vid till exempel underhålls- och ombyggnadsprojekt. 
Tillsammans med vår verksamhet tar du fram utvecklingsplaner för våra lokaler. Du har fokus på den fysiska miljön och hur den kan bidra till vår framgång ständigt med arbetsmiljö och säkerhet i fokus. 

Du kommer att ingå i vår fastighetsgrupp som är ansvariga för Skanska Rentals fastigheter. Tjänsten är placerad på någon av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Resor i tjänsten ingår. 

Lyhörd, driven och kommunikativ – en bra beskrivning av dig!

För att lyckas i rollen är du är en problemlösare av rang och ser utmaningar som något positivt. Som person tar du eget ansvar för dina uppdrag och processer. Du är drivande, serviceinriktad samt har god förmåga att leverera resultat i rätt tid och med rätt kvalitet. Vidare är du samarbetsinriktad och kommunikativ samt har ett engagemang för att bidra till enhetens utveckling. B-körkort är ett krav. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift. 

Vi vill att du har relevant akademisk utbildning gärna med teknisk/ekonomiskt inriktning. Du har erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen. Erfarenhet av Fastighetsutveckling eller projektledning av byggprojekt är det meriterande. B-körkort krävs.

Vill du bidra till vår framgång? Ansök senast 7 oktober

Vi ser fram emot din ansökan, sista ansökningsdag är den 7 oktober 2018. 
Frågor angående tjänsten vänligen kontakta Fastighetschef Johan Svedlund på 010-448 01 07, eller johan.svedlund@skanska.se


Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 oktober . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Utvecklingsledare Fastighet Rental - Stockholm/Göteborg/Malmö