Skanska

Uthyrare/innesäljare till Skanska Rental – Malmö/Lund

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom Rental erbjuder företag rätt utrustning genom hela projektet. Vi kan ansvara för hela arbetsplatsens maskinförsörjning och tjänster, exempelvis bodetablering, projektering av byggplats, el, kranar och hissar. Våra kundcenter finns över hela landet.

 

Vi vill fortsätta att skapa den bästa kundupplevelsen med dig!

Det går bra för Skanska Rental!

 

Söker du en varierande roll och är duktig på att ge en bra kundupplevelse? Är du intresserad av maskiner och byggutrustning?

 

Din främsta uppgift är att förstå och lösa kundens behov och därmed bistå till att vi är en fortsatt värdeskapande leverantör. Rollen kommer att vara mycket bred och omfatta allt från långsiktig utveckling av vårt produktsortiment till praktiska uppgifter kring kundkontakt och orderhantering med affärsmannaskapet i fokus. Med ditt engagemang och positiva bemötande ser du till att kunderna bemöts med utmärkt service och rådgivning vid uthyrning av maskiner till olika bygg- och anläggningsprojekt. Du kommer att vara del av vårt positiva gäng där alla arbetar gemensamt mot uppsatta mål rörande kundnöjdhet och lönsamhet.

 

 

En stjärna på relationer som delar våra värderingar

För att trivas och bli framgångsrik i rollen vill vi att du har ett smittande engagemang och en naturlig fallenhet för att bidra till att vårt positiva arbetsklimat stärks ytterligare. Vidare gillar du ordning och reda och sätter alltid kunden i främsta rummet. Du är driven och strävar efter att överträffa kundernas förväntan. Du ser ett självklart mervärde i samarbete och att skapa nätverk. Vidare tycker du om variation och går med glädje till ett arbete där varje dag skiljer sig från föregående.

 

I övrigt vill vi att du ska ha:

• Erfarenhet från uthyrningsbranschen, byggbranschen eller försäljning inom bygg

• Svenska och engelska i tal

• Körkortsklass B

 

Placeringsort: Malmö/Lund

 

Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. Vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

 

Vill du bidra till vår framgång? Ansök senast den 30 januari. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka. Har du några frågor vänligen kontakta Kundcenterchef Michael Svensson 010-4483369 eller Områdeschef Kristoffer Hedetoft 010-4491311.

 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 januari . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Uthyrare/innesäljare till Skanska Rental – Malmö/Lund