Skanska

Uthyrare till marknads- och uthyrningsgruppen i Skanska Fastigheter Stockholm

Skanska Kommersiell Utveckling Norden har i uppdrag att initiera, utveckla och sälja fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus i Norden. Vår spetskompetens är att identifiera rätt lägen och skapa en god arbetsmiljö som stimulerar företag och bidrar till deras framgång. Vår framgångsfaktor är att förstå våra kunders affärer så bra att deras lokaler blir en av deras största och viktigaste tillgångar. Vi strävar efter att vara ledande när det gäller att utveckla och leverera hållbara lokaler som ger ett mervärde för både hyresgäster och investerare. Våra drygt 100 medarbetare är verksamma i sex regioner, Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo.

 

Skanska Fastigheter Stockholm består idag av ca 20 medarbetare. Vi arbetar i en aktivitetsbaserad kontorslösning tillsammans med andra enheter i Skanskas huvudkontor på Kungsholmen.

 

 

Vill du vara med och hyra ut framtidens kontor?

Som uthyrare hos Skanska Fastigheter Stockholm driver du tillsammans med våra rutinerade projektchefer våra projekt i mål genom utveckling av koncept och uthyrning av kontorslokaler.

 

Din vardag

Som uthyrare tillhör du vår Marknads- och uthyrningsgrupp. Du är delaktig i alla delar på vägen till ett nytt kontorshus från projektidé till försäljning. Våra projekt blir allt mer komplexa och vi arbetar ständigt med att utveckla vår produkt för att möta marknadens krav på morgondagens arbetsplatser. En stor del av vårt fokus ligger på samarbeten med andra människor både internt och externt och långsiktiga relationer är avgörande för oss.  

 

Inom Marknads- och uthyrningsgruppen arbetar vi med följande områden, där du kommer att fokusera på ett eller flera beroende av din bakgrund och kompetens:

 

  • Kommunikation och kundrelationer

Delta i utveckling och kommunikation av marknadsmaterial som stödjer uthyrningen av bolagets projekt.

Proaktivt och kontinuerligt utveckla  och underhålla relationer med potentiella kunder genom personliga möten och telefonkontakter.

Utveckla ett brett branschnätverk med andra fastighetsägare, konsulter och arkitekter.

 

  • Strategiskt arbete

Utveckla attraktiva och identitetsbärande koncept för projekten och tillsammans med ansvarig projektchef konkretisera erbjudandet till hyresgästerna.

Utifrån omvärldshändelser utreda och analysera affärsmöjligheter så som företagsflyttar och –fusioner, nyetableringar mm.

 

  • Operativt uthyrningsarbete

Ansvar för budget och prognoser avseende marknads- och uthyrningskostnader för de projekt man ansvarar för.

Förbereda och driva möten såsom presentationer för hyresgäster och möten med fastighetskonsulter.

 

 

Du har erfarenhet av uthyrningsarbete eller annan del av fastighetsbranschen  

 

Du har flera års erfarenhet av uthyrningsarbete eller har arbetat i roller som gör att du har god förståelse för uthyrningsarbetet och dess betydelse. Du har arbetat med sälj och har god förhandlingsvana. I bagaget har du en relevant högskoleutbildning inom fastighetsutveckling, samhällsutveckling eller hyresjuridik.

 

Som person är du öppen, positiv och målinriktad. Du motiveras av att arbeta med stort ansvar och direkt kundkontakt där du är den som driver processen framåt.

Tjänsten är placerad i Stockholm och har fokus på de centrala delarna samt närförorter. Resor kan förekomma i tjänsten och främst inom Norden då Skanska Fastigheter Stockholm är en del av affärsenheten  Skanska Kommersiell Utveckling Norden.

 

 

Kontakta oss!

 

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut 31 juli 2018. Tillträde så snart som möjligt.

 

För mer information kontakta Marknads- och uthyrningschef Fredrik Lantz, tel +46 10 448 14 79 alternativt HR Business Partner Elin Löfroth +46 10-448 14 96.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Uthyrare till marknads- och uthyrningsgruppen i Skanska Fastigheter Stockholm