Skanska

Träarbetare/snickare till Hus Göteborg

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och vår främsta tillgång är våra kompetenta medarbetare.

 

Skanska söker snickare/träarbetare till Hus Göteborg

 

Som träarbetare på Skanska Hus Göteborg är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Vi söker nu fler engagerade snickare till vår entreprenadverksamhet.

 

Du gillar struktur och är självgående i din roll

 

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som träarbetare och gillar att arbeta med entreprenader och månar om goda relationer med medarbetarna, kunderna och leverantörerna. Du är trygg i din yrkesroll. Yrkesbevis och B-körkort är krav.

 

Du kommer att utgå från Göteborg.

 

För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete. Vi har hög lönsamhet och strävar efter att alltid bli bättre.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansök idag, men senast den 31 januari 2020.

 

Du ansöker genom att registrera ditt cv och personliga brev. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För frågor kring tjänsten kan du kontakta Distriktschef Anna Säfwenberg på 010-448 43 75. Dock har vi begränsad möjlighet att besvara telefonsamtal under julledigheterna.

 

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 3 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träarbetare/snickare till Hus Göteborg