Skanska

Träarbetare/Snickare Skanska Direkt -Växjö

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. I alla våra roller arbetar vi mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi arbetar med mindre nyproduktion, ombyggnadsprojekt och byggserviceuppdrag till fastighetsägare. Eftersom våra projekt ofta är av lite mindre karaktär är arbetsuppgifterna varierande.

 

Vi på Skanska Direkt i Växjö söker träarbetare/snickare

 

Som träarbetare/snickare på Skanska Direkt är du en viktig del i arbetet med att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Vi söker dig som har några års erfarenhet och månar om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer.

 

För att passa hos oss är det viktigt att du är flexibel, noggrann, ansvarsfull och självgående i ditt arbete. Du tar egna initiativ och ansvar när du ser att något måste utföras och ser ett gott samarbete med både kollegor och människor i din närhet som en självklarhet. Du brinner för ett bra hantverk och hög kvalité, och har erhållit yrkesbevis. B-körkort är ett krav för att kunna söka denna tjänst.

 

Ansök senast den 30 oktober

 

Vi genomför löpande urval och ser gärna att du lämnar in din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast fredagen den 30 oktober. Vi är övertygade om att vi skapar en framgångsrik verksamhet genom mångfald och jämn åldersstruktur. Vi är nyfikna på dig, varmt välkommen med din ansökan!

 

Frågor om tjänsten hänvisas till projektchef Niklas Nordin, 010-448 83 54. Vid frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-generalist Anna Karlsson på 010- 449 53 28.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Skanska? Besök gärna:

http://www.skanska.se/sv/Jobba-hos-oss/Yrkesarbetare/Vanliga-yrkesgrupper/Traarbetare/

 

 

Additional Information

  • Location: Växjö, Kronoberg, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träarbetare/Snickare Skanska Direkt -Växjö