Skanska

Träarbetare/snickare Hus Region Norr - Hälsingland

Skanskas husbyggnadsverksamhet i Region Norr på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, handel, skolor och kontor med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Just nu har vi spännande projekt på gång i vår verksamhet i Hälsingland och söker

 

Engagerade och självgående träarbetare/snickare!

Hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med ett härligt gäng, utvecklas genom utbildningar och jobba med intressanta projekt.

Du är en viktig del i byggprocessen och kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift att utföra och där alla förväntas utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

Som yrkesmedarbetare på Skanska Hus Norr är du en viktig del av arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder.

 

Placering för tjänsten är inom geografin Hälsingland, men arbetsort för tilltänkta projekt är Hudiksvall.

 

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som vill arbeta med våra spännande byggprojekt och som månar om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du kan vara en senior person med flera års erfarenhet bakom dig eller någon som precis har påbörjat sin yrkesbana som snickare.

 

Du som passar hos oss är en positiv, engagerad person som trivs med att arbeta i grupp och där du också bidrar till en god stämning. Du är självgående, gillar att ha ordning och reda omkring dig, har stor arbetsvilja och ett driv att få saker ur händerna. Du ser möjligheter i stället för hinder och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare eller effektivare.

 

Krav för tjänsten:

• Yrkesbevis för träarbetare

• Bra språkkunskaper i svenska

• B-körkort.

 

Erfarenhet från betonggjutning är meriterande.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet, då det är viktigt för oss att du blir en i gänget.

 

Vi behöver din ansökan senast 28 februari 2023!

Men vänta inte med att söka – vi kommer behandla ansökningarna löpande. Du söker genom att bifoga CV och gärna ett personligt brev. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Olov Linck på 072-394 24 78.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Hudiksvall . Publicerat : 3 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träarbetare/snickare Hus Region Norr - Hälsingland