Skanska

Träarbetare till Skanska Direkt – Jönköping och Gnosjö

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. Vi arbetar med mindre nybyggnation, ombyggnationer och byggservice. I princip alla våra medarbetare arbetar mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder.

 

Nu söker vi fler engagerade snickare till vår verksamhet i Jönköping och Gnosjö 

 

Vi söker dig med erfarenhet som Träarbetare och som gillar att arbeta med entreprenader samt månar om goda relationer med medarbetarna, kunderna och leverantörerna. Du är även trygg i din yrkesroll. För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete.

 

B-körkort och yrkesbevis är ett krav för att du ska kunna söka tjänsten. Tidigare erfarenhet av ROT-projekt är meriterande.

 

Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Ansök redan idag men senast 30 juni

 

Vi är nyfikna att höra mer om dig! Sök redan idag, eller senast 30 april.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Projektchef, Johan Rasmussen tel. 010-448 28 11.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

• Location: Jönköping, Jönköping, Sweden

• Additional Locations: Jönköping, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träarbetare till Skanska Direkt – Jönköping och Gnosjö