Skanska

Träarbetare till Skanska Direkt -Gislaved och Gnosjö

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. I alla våra roller arbetar vi mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi arbetar med mindre nyproduktion, ombyggnadsprojekt och byggserviceuppdrag till fastighetsägare. Eftersom våra projekt ofta är av lite mindre karaktär är arbetsuppgifterna varierande.

Vi växer i Gnosjö och Gislaved och behöver förstärkning till Skanska Direkt!

Det går bra för Skanska Direkt i distrikt Jönköping! Vi tar hem nya projekt och vi har nu flera utmanande projekt på gång i Gnosjö och Gislaved. Vi söker därför nu nya medarbetare med placering i Gnosjö och Gislaved. Vi står inför en spännande utmaning där du och din kompetens kan göra stor skillnad. Är du en av dem vi söker?

Som träarbetare/snickare på Skanska Direkt är du en viktig del i arbetet med att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Vi söker dig som har några års erfarenhet och månar om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. 
 
För att passa hos oss är det viktigt att du är flexibel, noggrann, ansvarsfull och självgående i ditt arbete. Du tar egna initiativ och ansvar när du ser att något måste utföras och ser ett gott samarbete med både kollegor och människor i din närhet som en självklarhet. Du brinner för ett bra hantverk och hög kvalité, och har erhållit yrkesbevis. B-körkort är ett krav för att kunna söka denna tjänst.

Ansök senast den 30 augusti
Vi genomför löpande urval och ser gärna att du lämnar in din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast söndagen den 30 augusti. Vi är övertygade om att vi skapar en framgångsrik verksamhet genom mångfald och jämn åldersstruktur. Vi är nyfikna på dig, varmt välkommen med din ansökan!

Frågor om tjänsten hänvisas till produktionschef Lars-Åke Magnusson, 010-448 11 70. Vid frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-generalist Anna Karlsson på 010- 449 53 28.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Skanska? Besök gärna:


http://www.skanska.se/sv/Jobba-hos-oss/Yrkesarbetare/Vanliga-yrkesgrupper/Traarbetare/
 

Additional Information

  • Location: Jönköping, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 3 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träarbetare till Skanska Direkt -Gislaved och Gnosjö