Skanska

Träarbetare Skanska IME - Örnsköldsvik

Skanska IME (Industri, Miljö, Energi) utför byggprojekt hos industrikunder – främst i norra Sverige, från Norduppland och norrut. IME har sitt ursprung från tung industri och uppdragen är således främst industriella inom pappers- och massaindustri, gruvindustri kraftvärmeverk m.m. samt även en del komplicerade stål- och betongarbeten utanför traditionell industri. Vi söker nu en träarbetare till vår verksamhet i Örnsköldsvik.

 

Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter inom flera områden och chansen att arbeta med intressanta och komplexa projekt.

 

Vi på IME är ett sammansvetsat och engagerat team som har roligt tillsammans på arbetet. Vi har nu tecknat nytt flerårigt avtal med våra kunder och behöver bli fler och söker därför en träarbetare/snickare till vårt gäng, med placering inom Domsjö fabriksområde.

 

Vill du bli vår nya snickarkollega?

 

Som träarbetare/snickare på IME är du en viktig del i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Du arbetar självständigt inom våra projekt men alltid i samarbete med dina kollegor i arbetsteamet. Arbetet är väldigt varierande, en arbetsdag kan innehålla allt från att gipsa en vägg till att formsätta stora fundament. Allt arbete sker parallellt med fabrikernas pågående processverksamhet.

 

Då vi tecknat nytt avtal med våra kunder så finns nu chansen för dig som vill arbeta på samma projekt under en längre tid.

 

Du brinner för hantverk och kvalitet!

 

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av snickaryrket och är aktiv som snickare i dag. Din erfarenhet är bred, du behärskar de flesta momenten inom bygg. Du är noggrann, ansvarsfull och bra på det du gör. Kvalitet i arbetet är viktigt för dig.

 

Som person är du självständig, ordningsam och engagerad. Du är social, har god samarbetsförmåga och månar om goda relationer med medarbetare, kunder och leverantörer.

 

B-körkort och yrkesbevis är ett krav för att söka tjänsten.

 

Ansök senast 28/2, eller varför inte redan i dag!

 

Vi arbetar löpande med urvalet, så vänta inte med din ansökan. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Projektchef Jens Indevall. jens.indevall@skanska.se. Alternativt 010-4489880.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Skanska? Besök gärna: 
http://www.skanska.se/sv/Jobba-hos-oss/Yrkesarbetare/Vanliga-yrkesgrupper/Traarbetare/

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träarbetare Skanska IME - Örnsköldsvik