Skanska

Träarbetare IME - Ludvika

Skanska Hus Norr är en verksamhet med många spännande projekt. Vårt främsta mål framåt är att bygga en hållbar och stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt, nära ledarskap och engagerade medarbetare. Inom Hus Norr finns Skanska IME (Industri, Miljö, Energi) som utför byggprojekt hos industrikunder – främst i norra Sverige, från Mälardalen och norrut. IME har sitt ursprung i tung industri och uppdragen är främst för kunder inom sektorerna energi, kartong, gruvor samt stål. Den gröna omställningen som kommer att genomföras av svensk basindustri och nya aktörer är mycket omfattande. Skanska IME kommer att bidra till denna omställning.

 

Erfarna och ansvarsfulla träarbetare

I rollen som träarbetare arbetar du med nybyggnationer, ombyggnationer och renoveringar. Du arbetar nära kunden och blir en del av ett team i en i industrimiljö. Det är en bred roll och du kommer att arbeta med många olika saker. Tjänsten bjuder på utvecklande och variationsrika arbetsdagar där du har mycket kontakt med såväl kollegor som kunder och externa aktörer.

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har yrkesbevis, tidigare erfarenhet inom bygg samt B-körkort. För att trivas i rollen är det viktigt att du är självgående, tar egna initiativ, flexibel och gillar variation i arbetet. Du är bra på att samarbeta med andra aktörer och att samspela med kundens nära verksamhet.

 

Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

 

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom industrin med byggverksamhet och arbetat med form, armering och betong.

 

Välkommen med din ansökan

Du söker genom att bifoga ditt CV. Vi arbetar löpande med ansökningarna och sista ansökningsdatum är 11 juni. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Ulrika Göransson tel: 010- 449 76 22.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 juni . Arbetsort : Ludvika . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träarbetare IME - Ludvika