Skanska

Träarbetare Hus - Stockholm

Är du en erfaren träarbetare med erfarenhet av entreprenadverksamhet? Då kan det vara dig vi söker!

 

Om verksamheten

Hus Stockholm bygger kommersiella fastigheter, bostäder och offentliga lokaler. Vi arbetar i entreprenadform med både nybyggnad och ombyggnad av bostäder, skolor, FoU-lokaler hotell, special- och samhällsfastigheter och kontor.

 

Om tjänsten

Vi på Skanska jobbar tillsammans för att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle. Vi eftersträvar arbetsplatser med en mångfald av människor som alla ges likvärdiga förutsättningar att trivas, lära och utvecklas.

 

Som träarbetare kommer du bli del av ett engagerat team som arbetar med träbyggnationer av olika slag. Arbetsuppgifterna är mycket varierande beroende på projektets karaktär men kan bland annat bestå av:

 

• forma och bygga bärande konstruktioner

• byggnation av formar för olika betongkonstruktioner

• snickeriarbeten för kök, listning samt fönster- och dörrmontage

• takarbeten

• gipsarbeten

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har yrkesbevis och en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot bygg. Du ska ha jobbat minst fem år inom byggbranschen med fokus på bärande konstruktioner, betongkonstruktioner, snickeriarbeten, takarbeten och gipsarbeten.

 

För att trivas hos oss har du ordning och reda omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar till en god stämning. Du är positiv, inkluderande och självgående. Som person är du även driven och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

 

Vi arbetar med ständig förbättring och digitalisering och det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av digitala hjälpmedel.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 maj

Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka i din ansökan så snart som möjligt men senast 31 maj. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Gunnar Palmberg 0761-450579.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 april

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träarbetare Hus - Stockholm