Skanska

Träarbetare Hus Norra Norrland - Umeå

Skanskas husbyggnadsverksamhet i Norra Norrland bygger det flesta typer av byggnader. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och arbetar med nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, handelslokaler, skolor, kontor, bostäder och industriprojekt, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, arbetsmiljö och lönsamhet.

 

Vill du vara med och bygga drömbostäderna i Tegs nya kvarter tillsammans med oss? Vi söker nu fler drivna träarbetare till projekt Verkstan! Är du en positiv träarbetare med yrkesbevis som delar våra värderingar? Då kan det vara dig vi söker!

 

Arbetsuppgifter

Som träarbetare kommer du att arbeta med Skanskas ombyggnationer och nybyggnationer. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar i olika byggprojekt, där ditt första projekt blir projekt Verkstan. I rollen som träarbetare hos oss finns stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

 

Den vi söker

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar till en god stämning. Du är positiv som person och ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående, har ett driv och får saker gjorda. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet. Vidare ser vi att du har erfarenhet av arbete inom byggbranschen eller liknande arbete.

 

B-körkort och yrkesbevis som träarbetare är ett krav. Har du tillgång till bil är detta meriterande.

 

Varför Skanska?

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns möjlighet att utvecklas. Hos oss finns en enorm samlad kunskap, vilket ger dig stor möjlighet att bygga på din kompetens.

 

Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt. Skanska är ett internationellt ledande företag inom projektutveckling och byggrelaterade tjänster. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2022-12-31.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Richard Carlsson på telefon: 010-449 59 41 eller via e-post: richard.carlsson@skanska.se.

 

Vill du läsa mer om projekt Verkstan kan du göra det här:

Svanenmärkta bostadsrätter i Verkstan | Skanska bostad

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 10 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träarbetare Hus Norra Norrland - Umeå