Skanska

Trä- och betongarbetare Västerbotten

 

Skanska drivs av en vilja att skapa ett bättre samhälle. För att lyckas med det behöver vi engagerade medarbetare som mår bra. Vi vill vara en inkluderande och säker arbetsplats där vi tar hand om varandra. 

 

 

Vi söker snickare och betong-/ armeringsarbetare med erfarenhet av anläggningsprojekt. Som medarbetare inom vårt distrikt jobbar du med anläggningsprojekt som tex broar, vattenkraft och vindkraft. Vi utför även betongreparationer i olika former. 

 

För båda tjänsterna är du en viktig del i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. 

 

Vi arbetar med projekt inom hela Västerbotten och du ser inget hinder i att jobba inom den geografin. Placeringsort Umeå eller Skellefteå

 

Vi söker dig med yrkesbevis och B-körkort 

 

För att trivas hos oss är du trygg i in yrkesroll, har ordning omkring dig och bidrar också till en god stämning i gruppen. Du är positiv till din läggning och ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete.

Yrkesbevis och körkort är ett krav för tjänsten. Krankort är meriterande.

 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Du ansöker via vår hemsida med CV och personligt brev. Sista ansökningsdagen är 2019-03-29. Har du några frågor om tjänsten kan du kontakta Projektchef Axel Olofsson på 0104480995 eller HR-Partner Ulrica Sundström på 010-448 74 92. 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 mars . Arbetsort : Skellefteå, Umeå . Publicerat : 6 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Trä- och betongarbetare Västerbotten