Skanska

Trä- och betongarbetare Hus Sydost - Karlskrona

Vi på Skanska Hus i Blekinge söker trä-/betongarbetare som vill bli en del av vårt gäng!

 

Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som trä-/betongarbetare hos ett välkänt företag? Vi söker nu dig som bygger med stolthet och tycker om att jobba tillsammans med andra. Vänta inte med att söka – tjänsterna tillsätts löpande!

 

Skanskas Husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, lager/logistik, skolor och bostäder. Våra projekt finns runt om i Blekinge vilket förutsätter att du är mobil och inte ser några hinder med resor.

 

Vill du också bygga moderna byggnader i världsklass?

 

Hos oss får du i rollen som trä-/betongarbetare möjlighet att jobba tillsammans med ett härligt gäng, utvecklas genom utbildningar och jobba med intressanta projekt.

 

Du är en viktig del i byggprocessen och kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift att utföra och där alla förväntas utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

 

Som yrkesmedarbetare på Skanska är du en viktig del av arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder.

 

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som vill arbeta med våra spännande byggprojekt och som månar om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Har du yrkesbevis och är fullbetald trä-/betongarbetare och har jobbat några år i branschen då är det dig vi söker.

 

Du som kommer trivas hos oss är en positiv, engagerad person som trivs med att arbeta i grupp och där du också bidrar till en god stämning. Du är självgående, gillar att ha ordning och reda omkring dig, har stor arbetsvilja och ett driv att få saker ur händerna. Du ser möjligheter i stället för hinder och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare

 

B-körkort är ett krav.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens hållbara samhälle. Du kommer även ta del av våra många förmåner, till exempel aktiesparprogram, friskvårdsbidrag med mera.

 

Något för dig? Skicka då in din ansökan senast 18 augusti 2022.

 

Du ansöker genom att klicka på knappen Sök jobb. Du kommer då in i vårt rekryteringprogram och där du kan spara ner ditt CV och gärna också ett personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-post.

 

Vi är nyfikna på dig, så varmt välkommen med din ansökan!

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Anna-Carin Dahlqvist | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Karlskrona . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Trä- och betongarbetare Hus Sydost - Karlskrona