Skanska

Tjänsteansvarig - Identity and Access Management -Stockholm

Skanska Sweden IT är en helt integrerad organisation inom Skanska som erbjuder IT-tjänster och support inom Skanska i Sverige, i Norden och globalt. Vi är en affärstillgång som är nyckeln till Skanskas framtid och spelar en proaktiv roll i den dagliga verksamheten och driver innovation med hjälp av vår digitaliseringsresa. Vårt fokus är inte bara på vad vi gör idag, vi fokuserar på vad som är möjligt imorgon.

 

Gruppen Platforms underhåller och utvecklar infrastrukturplattformar i nära samarbete med samtliga processområden.

 

 

Vad innebär rollen som tjänsteansvarig inom Platforms?

I rollen som tjänsteansvarig för Identity and Access Management (IAM) kommer du att ha ett övergripande ansvar för tjänsterna och processerna inom området. Ditt uppdrag blir att säkerställa att IT-lösningar drivs och underhålls enligt definierade drift- och underhållsprocesser. Du kommer även att ha ett stort ansvar som rådgivare för lösningar.

 

I rollen är du ansvarig för vår leveransprocess och tidplaner. Du har tät kontakt med vår interna organisation där du bistår med lösningar för att möta nya behov och förändringar. Du ansvarar även för kontakter med våra leverantörer.

 

Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya möjligheter att lösa utmaningar tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

 

Tjänsterna bygger på teknologier baserade på bland annat:

• Oracle Identity Cloud Service (IDCS)

• Oracle Identity and Access Management Suite Plus

• Oracle Identity Manager Connectors (Microsoft Active Directory, Microsoft Exchange, Oracle Fusion, Generic REST, Microsoft Office365, Web Services)

• Microsoft Network Policy Server (Radius Server)

• Microsoft Identity Manager

• Azure B2B/MFA

 

 

Den vi söker

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT-området, gärna i data- och systemvetenskap, eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi tror att rätt person har arbetat minst fem år med relevant teknik i större organisationer.

 

Du är van vid att driva förändrings- och utvecklingsprojekt och har en stor förmåga att förstå verksamhetens behov.

 

Som person har du alltid kunden i fokus och samarbetar och samordnar för att tillsammans nå bästa resultat. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll med god förmåga att förmedla komplex information till intressenter. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du kommer att verka i en global miljö, vilket ställer höga krav på att du kommunicerar väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens hållbara samhälle. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling och du kommer ha möjlighet att lära av dina kollegor för att utvecklas i din egen roll, eller mot nya arbetsuppgifter. Du kommer även ta del av våra många förmåner, till exempel aktiesparprogram, friskvårdsbidrag mm.

 

 

Ansök senast 30 september

Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Ahlqvist Gruppchef Platforms: 010-448 16 58.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 september

Kategorier : Data & IT Systemvetare


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Tjänsteansvarig - Identity and Access Management -Stockholm