Skanska

Sprängare Bergmaterial - Losshållning Mellansverige

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom Bergmaterial är Sveriges största producent av grus-, sten- och bergprodukter. Vi har 310 medarbetare på täkter, krossar och terminaler över hela landet. Vi är även en av Sveriges största aktörer inom losshållning.

 

Losshållningsverksamheten har som huvudsaklig uppgift att förbereda, borra och spränga loss berg, oftast i bergtäkter, men även på andra projekt där berg förekommer, såsom i diverse entreprenadjobb. Bergmaterialet krossas därefter och används inom anläggnings- och infrastrukturprojekt samt som material i asfalt- och betongtillverkning.

 

Nu söker vi en engagerad Sprängare till vår Losshållningsverksamhet i Mellansverige

 

Din primära uppgift är laddning och sprängning av berg samt tillhörande administrativa uppgifter som utförs i dator eller läsplatta. Men även inmätning och andra tjänster ingår i ditt arbete.

Du arbetar i ett engagerat team med några av Sveriges mest erfarna och professionella medarbetare inom losshållning. Du tar ett stort eget ansvar i din roll. Tillsammans med resten av gruppen är du en del av att skapa nya och goda förutsättningar för vår verksamhet i Mellansverige.

 

Andra arbetsuppgifter är bland annat att:

  • Planera och förbereda inför Sprängning
  • Uppföljning efter sprängning
  • Inmätning av salvor
  • Arbeta med förbättringar av verksamheten.

Placeringsort är Mälardalen, arbete kan även förekomma i Dalarna, Östergötland och Värmland. Tjänsten innebär resor i Mellansverige och vid enstaka tillfällen utanför detta område.

 

Du är ansvarstagande, positiv och noggrann

 

Vi tror att du som passar i denna roll kan ha tidigare erfarenhet från entreprenadverksamhet, sprängning i bergtäkt och har Svenskt sprängkort. Eftersom säkerheten alltid står i fokus för oss är det dock viktigt att du är en person med hög riskmedvetenhet.

 

Du är en självklar del av en grupp där du bidrar till god och positiv stämning. Du är positiv till din läggning, har lätt för att se möjligheter och lösningar samt har ofta idéer om hur arbetet kan göras bättre, säkrare och effektivare.

 

Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och du har ett driv som gör att du får saker ur händerna.

 

Ansök redan i dag - vi arbetar löpande med ansökningarna!

 

Sista chansen att ansöka är den 12 augusti. Vi vill gärna att du bifogar ditt CV och ett personligt brev. Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Produktionschef Stefan Hed på 010-449 82 22.

 

Välkommen till Skanska!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 12 augusti . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Sprängare Bergmaterial - Losshållning Mellansverige