Skanska

Specialist/Strategisk inköpare betongstommar -Malmö/Stockholm/Göteborg m.fl.

Vill du bli vår specialist på stommar?

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna, samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

 

Vill du vara med och påverka stommen i våra stora projekt från dag ett?

Du arbetar tillsammans med projekten och skapar lönsamma affärer - genom att vinna anbud och bli lönsammare i de projekt vi har. Du är med och bidrar till att vinna projekt för Skanska Sverige och arbetar även med upphandlingen fram till avtal med stomentreprenör. Här får du chansen att påverka och göra skillnad i våra husprojekt. Du kommer också arbeta med strategiska inköpsfrågor och ingå i inköpsorganisationens Stomportfölj där du får fantastiska kollegor placerade runt om i Sverige. Du är med och utvecklar vårt inköpsarbete och en del av det gör du genom att ligga i framkant gällande våra leverantörers utveckling, både i Sverige och internationellt.

 

Placeringsort är flexibel. Vi har kontor över hela Sverige.

 

Vi söker dig med flerårig erfarenhet inom området betong- och stålstommar!

Du behöver god produktkännedom och kunskap om leverantörsmarknaden inom området, med kunskaper i ekonomi, konstruktion, montage, hållbarhet och entreprenadjuridik. Vi ser gärna att du har flera års praktisk erfarenhet av stålkonstruktioner och/ eller prefabricerade betongelement. Erfarenhet av byggnation med trästommar över tre våningar är meriterande!

 

Din utbildningsbakgrund är troligen tekniskt gymnasie-/ högskoleutbildning eller motsvarande, gärna inom byggteknik/ konstruktion. Ett krav är att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Som person kännetecknas du av din goda sociala och kommunikativa förmåga med ett starkt ansvarstagande, initiativrikedom och goda ledaregenskaper. Vi föredrar bra lagspelare med stort affärssinne.

 

Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

 

Ansök senast 21 augusti!

Skicka din ansökan med CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta att kontakta rekryterande chef Jonas Ohlsson på 010-449 33 22.

 

Välkommen till Skanska!

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Kenneth HR Skanska | Kontaktperson

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 21 augusti . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Inköp Projektledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Specialist/Strategisk inköpare betongstommar -Malmö/Stockholm/Göteborg m.fl.