Skanska

Sommarjobb/praktik Skanska Industrial Solutions - Malmö/Kristianstad/Helsingborg/Kalmar/Karlskrona/Växjö/Jönköping

Du kanske undrar vad ett stort huskomplex, en bro, väg och en skatepark har gemensamt. Det är att de i grunden behöver material från Skanska Industrial Solutions för att kunna byggas. Skanska Industrial Solutions, eller SIS som vi benämns till vardags, bistår helt enkelt våra projekt med insatsmaterial i form av bergmaterial, asfalt och betong. Dessutom underhåller och säkerställer vi framkomlighet på vägar runt om i landet.

 

Utvecklingen av vår verksamhet pågår varje dag och här får du vara med att göra ett avtryck när vi bygger ett bättre samhälle.

 

Vill du sommarjobba eller praktisera på SIS under din utbildning och därigenom bli en del av världens största byggföretag? Då har du kommit rätt!

 

På Skanska ser vi er studenter som viktiga framtida resurser och blivande kollegor, därför lär vi gärna känna er redan under studietiden för att skapa relationer tidigt. Kanske är vi rätt för varandra?

 

Placering blir ute på våra projekt eller på någon av våra fasta anläggningar i södra Sverige. Arbetsuppgifterna diskuterar vi fram tillsammans och de kommer variera beroende ditt intresse och vilka projekt som är aktuella under sommaren.

 

Som sommarjobbare eller praktikant hos oss kommer du att vara en del utav produktionen där vi tillsammans arbetar med fokus på säkerhet, produktivitet och kvalitet. Du kommer få en inblick både i teoretiska arbetsuppgifter såväl som prova på mer praktiska uppgifter för att förstå helheten i produktionen.

 

Du kommer bli tilldelad en handledare i ditt dagliga arbete och lärande.

 

 

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

Vi erbjuder sommarjobb och praktikplatser för dig som studerar vid högskola, universitet eller yrkeshögskola. Detta ger dig möjlighet att koppla praktik till dina teoretiska kunskaper och samtidigt få nyttiga erfarenheter inför det stundande arbetslivet.

 

Eftersom varje medarbetare är en viktig förebild både internt och externt så är det avgörande för oss att du delar Skanskas värderingar. Du har ett tydligt eget driv och vilja att utvecklas samt en förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i team.

 

 

Att tänka på inför din ansökan

Vi söker efter kandidater till våra verksamheter i Malmö, Kristianstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Växjö och Jönköping. Det är viktigt att du uppger önskad placeringsort i ditt personliga brev samt vilka veckor som är aktuella för dig. Förutom detta ska din ansökning innehålla CV och betygskopior från din senaste eller pågående utbildning. Sista ansökningsdag 31 januari 2022 men vänta inte att söka då vi hanterar ansökningarna fortlöpande.

 

Om du har generella frågor kring anställning i Skanska är du välkommen att kontakta Jan Gustavsson HR Business Partner 010-448 72 10.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 5 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Sommarjobb/praktik Skanska Industrial Solutions - Malmö/Kristianstad/Helsingborg/Kalmar/Karlskrona/Växjö/Jönköping