Skanska

Sommarjobbare Skanska Industrial Solutions - Skåne/Blekinge/Småland

Du kanske undrar vad ett stort huskomplex, en bro, väg och en skatepark har gemensamt. Det är att de i grunden behöver material från Skanska Industrial Solutions för att kunna byggas. Skanska Industrial Solutions, eller SIS som vi benämns till vardags, bistår helt enkelt våra projekt med insatsmaterial i form av bergmaterial, asfalt och betong. Dessutom underhåller och säkerställer vi framkomlighet på vägar runt om i landet.

 

Utvecklingen av vår verksamhet pågår varje dag och här får du vara med att göra ett avtryck när vi bygger ett bättre samhälle.

 

Vill du sommarjobba på SIS under din utbildning och därigenom bli en del av världens största byggföretag? Då har du kommit rätt!

 

På Skanska ser vi er studenter som viktiga framtida resurser och blivande kollegor, därför lär vi gärna känna er redan under studietiden för att skapa relationer tidigt. Kanske är vi rätt för varandra?

 

Placering blir ute på våra projekt eller på någon av våra fasta anläggningar i södra Sverige. Arbetsuppgifterna diskuterar vi fram tillsammans och de kommer variera beroende ditt intresse och vilka projekt som är aktuella under sommaren.

 

Som sommarjobbare hos oss kommer du att vara en del utav produktionen där vi tillsammans arbetar med fokus på säkerhet, produktivitet och kvalitet. Du kommer få en inblick både i teoretiska arbetsuppgifter såväl som prova på mer praktiska uppgifter för att förstå helheten i produktionen.

 

Du kommer bli tilldelad en handledare i ditt dagliga arbete och lärande.

 

Du är en lagspelare som älskar utmaningar!

Vi erbjuder sommarjobb för dig som studerar vid högskola, universitet eller yrkeshögskola. Ditt sommarjobb ger dig möjlighet att koppla praktik till dina teoretiska kunskaper och samtidigt få nyttiga erfarenheter inför det stundande arbetslivet.

 

Eftersom varje medarbetare är en viktig förebild både internt och externt så är det avgörande för oss att du delar Skanskas värderingar. Du har ett tydligt eget driv och vilja att utvecklas samt en förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i team.

 

Vi pausar vår produktion under byggsemestern veckorna 28–31. Vi kan därmed erbjuda sommarjobb uppdelat innan och efter byggsemesterns förläggande för rätt kandidater.

 

Att tänka på inför din ansökan

Vi söker efter sommarjobbare till våra verksamheter i Malmö, Kristianstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Växjö och Jönköping. Det är viktigt att du uppger vilka veckor du önskar att arbeta. Förutom detta ska din ansökning innehålla ett CV och gärna ett personligt brev. Sista ansökningsdag 28 februari 2024.

 

Om du har generella frågor kring anställning i Skanska är du välkommen att kontakta Jan Gustavsson HR Business Partner 010-448 72 10.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 20 december

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Sommarjobbare Skanska Industrial Solutions - Skåne/Blekinge/Småland