Skanska

Sommarjobb Väg och anläggning - Småland

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgången är våra kompetenta medarbetare. Region Väg & Anläggning Syd präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring.

 

Är din dröm att i framtiden bygga projekt i världsklass?

 

På Skanska ser vi er studenter som viktiga framtida resurser och blivande kollegor, därför lär vi gärna känna er redan under studietiden för att skapa relationer tidigt. Kanske är vi rätt för varandra?

 

Vi på Väg & Anläggning Syd kan erbjuda dig som student ett sommarjobb med stimulerande och varierande arbetsuppgifter med härliga och engagerade kollegor inom anläggning. Vi får resursförstärkning under sommaren och du får möjlighet att lära känna branschen och inblick i hur det är att arbeta i ett av våra projekt.

 

Placering blir på projekt i Småland och kanske till viss del på något av våra projektkontor. Arbetsuppgifterna diskuterar vi fram tillsammans och de kommer variera beroende på vilket projekt du har din placering på under sommaren. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att stödja våra yrkesarbetare och arbetsledare med daglig drift av arbetsplatserna. Du kommer bland annat att få arbeta tillsammans med våra anläggare och få inblick i deras vardag. Du kommer bli tilldelad en handledare för i ditt dagliga arbete och lärande.

 

Vi pausar vår produktion under byggsemestern veckorna 28–31. Vi kan därmed erbjuda sommarjobb uppdelat innan och efter byggsemesterns förläggande för rätt kandidater.

 

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

 

Vi erbjuder sommarjobb för dig som studerar vid högskola, universitet eller yrkesförberedande skola. Sommarjobbet hos oss ger dig möjlighet att koppla praktik till dina teoretiska kunskaper och du kommer samtidigt få nyttiga erfarenheter att ta med dig i fortsatta studier och stundande arbetsliv i vår spännande bransch. Du har ett tydligt eget driv och en tydlig vilja att utvecklas samt en förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i lag.

 

För oss på Skanska är varje medarbetare en viktig förebild både internt och externt, därför är det en förutsättning för att vi ska trivas tillsammans att du delar våra värderingar.

 

Hör av dig till oss redan idag, men senast den 31 januari 2021!

 

Vi söker efter sommarjobbare till våra verksamheter i Växjö, Jönköping, Kalmar och Visby. Det är viktigt att du uppger önskad placeringsort i ditt personliga brev samt vilka veckor du önskar att arbeta. Förutom detta ska din ansökning innehålla CV och betygskopior från din senaste eller pågående utbildning. Sista ansökningsdag 31 januari 2021.

 

Frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen hänvisas till HR-generalist Fredrik Rubin på telefonnummer 010-449 52 98.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

  • Location: Sweden
  • Additional Locations: Jönköping, Jönköping, Sweden; Visby, Gotland, Sweden; Kalmar, Kalmar, Sweden; Växjö, Kronoberg, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tidsbegränsad

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Småland . Publicerat : 22 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Sommarjobb Väg och anläggning - Småland