Skanska

Sommarjobb Väg & anläggning Syd – placering Småland eller Skåne

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgången är våra kompetenta medarbetare. Region Väg och anläggning Syd präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring.

 

 

Är din dröm att i framtiden bygga projekt i världsklass?

På Skanska ser vi er studenter som viktiga framtida resurser och blivande kollegor, därför lär vi gärna känna er redan under studietiden för att skapa relationer tidigt. Kanske är vi rätt för varandra?

 

Vi på Väg och anläggning Syd kan erbjuda dig som student ett sommarjobb med stimulerande och varierande arbetsuppgifter med härliga och engagerade kollegor inom anläggning. Vi får resursförstärkning under sommaren och du får möjlighet att lära känna branschen och inblick i hur det är att arbeta i ett av våra projekt.

 

Arbetsuppgifterna diskuterar vi fram tillsammans och de kommer variera beroende på vilket projekt du har din placering på under sommaren. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att stödja våra yrkesarbetare och arbetsledare med daglig drift av arbetsplatserna. Du kommer bland annat att få arbeta tillsammans med våra anläggare och få inblick i deras vardag. Du kommer bli tilldelad en handledare för i ditt dagliga arbete och lärande.

 

 

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

Vi erbjuder sommarjobb för dig som studerar vid högskola, universitet eller yrkesförberedande skola. Du har ett tydligt eget driv och en tydlig vilja att utvecklas samt en förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i lag.För oss på Skanska är varje medarbetare en viktig förebild både internt och externt, därför är det en förutsättning för att vi ska trivas tillsammans att du delar våra värderingar.

 

 

Att tänka på när du ansöker

Vi söker efter sommarjobbare till våra verksamheter i Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad, Växjö, Kalmar, Jönköping och Gotland. Du uppger önskad placeringsort i din ansökan, ange även vilka veckor du önskar att arbeta i ditt personliga brev. Förutom detta ska din ansökning innehålla CV och betygskopior från din senaste eller pågående utbildning.

 

Sista ansökningsdag 15 februari 2022.

 

Frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen hänvisas till HR Business Partner Madeleine Lundberg på telefonnummer 010-449 10 53.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 februari . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 21 december

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Sommarjobb Väg & anläggning Syd – placering Småland eller Skåne