Skanska

Sommarjobb - Stora Projekt Stockholm

På Väg & Anläggning arbetar vi med olika projekt inom mark, energi och anläggning. Det inkluderar uppdrag för näringsliv, stat och kommun med fokus på bland annat broar, vägar, järnvägar, flygfält, vatten och avlopp, samt energi- och fjärrvärmeanläggningar.

 

Vill du sommarjobba på ett av världens främsta byggföretag? Då har du kommit helt rätt.

 

Hos oss har du möjlighet att få ett sommarjobb med stimulerande arbetsuppgifter och engagerade arbetskamrater. Ta chansen att rivstarta din utveckling inom Skanska redan under din studietid.

 

Vi erbjuder sommarjobb på Skanskas största och mest komplexa anläggningsprojekt i Stockholm. Exempel på det vi bygger är Slussen och två entreprenader på Förbifart Stockholm, Vinsta och Kungens Kurva.

 

Som sommarjobbare hos oss kommer du att vara en del utav produktionen där vi tillsammans arbetar med fokus på säkerhet, produktivitet och kvalitet. Du kommer bli tilldelad en handledare för i ditt dagliga arbete och lärande.

 

Placeringsort är Stockholm.

 

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

 

Vi erbjuder sommarjobb för dig som studerar vid högskola, universitet eller yrkesförberedande skola. Ditt sommarjobb på Skanska ger dig möjlighet att koppla praktik till dina teoretiska kunskaper och samtidigt få nyttiga erfarenheter inför det stundande arbetslivet.

 

Eftersom varje medarbetare är en viktig förebild både internt och externt så är det avgörande för oss att du delar Skanskas värderingar. Du har ett tydligt eget driv och en tydlig vilja att utvecklas samt en förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i team

 

Att tänka på när du ansöker - sista ansökningsdagen är 1 mars

 

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt betygskopior från din senaste eller pågående utbildning. Berätta för oss vad som lockar dig till anläggningsbranschen och varför vi ska välja dig. Uppge även eventuella önskemål kring tidsperiod.

 

Sista ansökningsdag 1 mars 2020. Vi påbörjar inte urvalet innan dess.
Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Dominique Bjöör, HR Partner på 
dominique.bjoor@skanska.se. Du skickar in din ansökan via länken i annonsen.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillfällig

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Sommarjobb - Stora Projekt Stockholm