Skanska

Sommarjobb - Skanska Rental

Skanska Industrial Solutions AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige och består av delarna Bergmaterial, Asfalt, Betong, Infraservice, Rental samt Nordic.

 

Vår verksamhet Skanska Rental hyr ut maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Skanska Rental verkar inom hela Sverige.

 

Vill du bidra till effektiva byggarbetsplatser i sommar? Då är Skanska Rental helt rätt för dig.

 

Hos oss har du möjlighet att få ett sommarjobb med stimulerande arbetsuppgifter och engagerade arbetskamrater. Ta chansen att rivstarta din utveckling inom Skanska redan under din studietid. 

 

Som sommarjobbare hos oss arbetar du på kontoret likväl som ute på våra anläggningar. Vi söker engagerade lagspelare till flera olika områden och du har möjlighet att söka till det område som intresserar dig. Vi söker främst dig som vill arbeta med logistik, marknad eller arbetsmiljö. Som sommarjobbare arbetar du med den dagliga driften likväl som att du tar eget ansvar för utredningar och analyser inom valt område.

 

Du kommer bli tilldelad en handledare i ditt dagliga arbete och lärande.

 

Sommarjobbets placeringsort är 

  • Malmö
  • Göteborg
  • Stockholm

 

Du är en lagspelare som älskar utmaningar 

 

Vi erbjuder sommarjobb för dig som studerar vid högskola, universitet eller yrkesförberedande skola och gärna inom följande områden: transport, supply chain, marknad, industriell ekonomi eller arbetsmiljö. Ditt sommarjobb ger dig möjlighet att koppla praktik till dina teoretiska kunskaper och samtidigt få nyttiga erfarenheter inför det stundande arbetslivet. 

 

Eftersom varje medarbetare är en viktig förebild både internt och externt så är det avgörande för oss att du delar Skanskas värderingar. Du kan läsa mer om våra värderingar här. Du har ett tydligt eget driv och en tydlig vilja att utvecklas samt en förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i team. 

 

Att tänka på när du ansöker 

 

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt betygskopior från din senaste eller pågående utbildning. Det är också viktigt att du beskriver vilket område du vill arbeta inom, på vilken ort samt eventuella önskemål om tidsperiod. 

 

Sista ansökningsdag är 31 januari 2020. Vi genomför löpande urval så tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Additional Locations: Malmö, Skåne, Sweden; Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tidsbegränsad

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Sommarjobb - Skanska Rental