Skanska

Sommarjobb - Hus Sydost

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgången är våra kompetenta medarbetare. Region Hus Sydost Östergötland präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. 

 

Är din dröm att i framtiden bygga moderna hus i världsklass? 

 

Vi på Skanska Hus i Östergötland kan erbjuda dig som student ett sommarjobb med stimulerande och varierande arbetsuppgifter med härliga och engagerade kollegor inom husproduktion. Vi får resursförstärkning under sommaren och du får möjlighet att lära känna branschen och inblick i hur det är att arbeta i ett av våra projekt. 

 

Placering blir på projekt i Östergötland och kanske till viss del på distriktskontoret i Linköping. Arbetsuppgifterna diskuterar vi fram tillsammans och de kommer variera beroende på vilket projekt du har din placering på under sommaren. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att stödja våra projektingenjörer och arbetsledare med daglig drift av arbetsplatserna, mängdning, inköpsarbete samt gå med våra snickare och betongarbetare i deras vardag. Du kommer bli tilldelad en handledare för i ditt dagliga arbete och lärande.

 

Vi pausar vår produktion under byggsemestern veckorna 28–31 så vi erbjuder sommarjobb under minst sex veckor uppdelat innan och efter byggsemesterns förläggande för rätt kandidater. 

 

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

 

Vi erbjuder sommarjobb för dig som studerar vid högskola, universitet eller yrkesförberedande skola. Sommarjobbet hos oss ger dig möjlighet att koppla praktik till dina teoretiska kunskaper och du kommer samtidigt få nyttiga erfarenheter att ta med dig i fortsatta studier och stundande arbetsliv i vår spännande bransch. Du har ett tydligt eget driv och en tydlig vilja att utvecklas samt en förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i lag.

 

På Skanska ser vi dig som studerar som en viktig framtida resurs och blivande kollega, därför lär vi gärna känna dig redan under studietiden för att skapa relation tidigt. Kanske är vi rätt för varandra? Varje medarbetare är en viktig förebild både internt och externt, för att vi ska trivas tillsammans är det en förutsättning att du delar våra värderingar.

 

Hör av dig till oss redan idag, men senast den 31 januari 2020! 

 

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt betygskopior från din senaste eller pågående utbildning. Uppge även eventuella önskemål kring tidsperiod och placeringsort. 

 

Sista ansökningsdag 31 januari 2020. Vi påbörjar inte urvalet innan dess.

 

Frågor gällande sommarjobb hänvisas till distriktschef Erik Berntson, 010-448 97 98. Vid frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-generalist Anna Karlsson på 010-449 53 28. 

 

Vi är övertygade om att vi skapar en framgångsrik verksamhet genom mångfald och jämn åldersstruktur. Vi är nyfikna på dig, varmt välkommen med din ansökan!

 

Skanska Hus Sydost i Östergötland är en aktiv utvecklande och stabil aktör i Östergötland. Vi är idag cirka 70 medarbetare utspridda på olika projekt i distriktet och vi har flera spännande utmaningar framför oss. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för ledarskap och mångfald och vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Våra värderingar präglar organisationen och skapar en sund företagskultur!

 

 

Additional Information

  • Location: Linköping, Östergötland, Sweden
  • Additional Locations: Norrköping, Östergötland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tidsbegränsad

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 20 december

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Sommarjobb - Hus Sydost