Skanska

Snickare/Träarbetare till Skanska Direkt - Kristianstad

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. Vi arbetar med mindre nybyggnation, ombyggnationer och byggservice. I princip alla våra medarbetare arbetar mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder.

 

Nu söker vi fler engagerade snickare till vår verksamhet i Kristianstad 

 

Vi söker dig med erfarenhet som Träarbetare och som gillar att arbeta med entreprenader samt månar om goda relationer med medarbetarna, kunderna och leverantörerna. Du är även trygg i din yrkesroll. För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete.

 

B-körkort och yrkesbevis är ett krav för att du ska kunna söka tjänsten. Tidigare erfarenhet av ROT-projekt är meriterande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Ansök senast 30 april

 

Vi är nyfikna att höra mer om dig! Sök redan idag, eller senast 30 april. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Projektchef, Marcus Glantz tel. 010-449 26 43 eller frågor om rekryteringsprocessen HR-specialist, Anders Enström tel. 010-449 20 04.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

• Location: Kristianstad, Skåne, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 6 april

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Snickare/Träarbetare till Skanska Direkt - Kristianstad