Skanska

Snickare/träarbetare Hus Väst - Skaraborg

Nu har du chansen att söka till Skanska Hus Skövde, vi har fullt upp då vi vunnit flera intressanta och mångåriga projekt – därför söker vi nu flera yrkesmedarbetare! Välkommen med din ansökan.

 

Vi söker nu dig som Snickare/Träarbetare för att hjälpa oss att verkställa våra nyvunna projekt

Som träarbetare på Skanska Hus Väst är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Vi söker nu fler engagerade snickare till vår entreprenadverksamhet. Vi har idag projekt i centrala Skövde, Tidaholm, Hjo, Falköping, Götene, Tibro och Töreboda men vår marknad är hela Skaraborg.

 

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som Träarbetare och gillar att arbeta med entreprenader och månar om goda relationer med medarbetarna, kunderna och leverantörerna. Du är trygg i din yrkesroll och vill vara med i en ledande byggaktör i Skaraborg.

 

För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete och gillar att arbeta för laget. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete.

B-körkort och yrkesbevis är ett krav för att du ska kunna söka tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Ansök redan idag – vi gör urval löpande

Vi genomför löpande urval och ser gärna att du lämnar in din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 15 augusti 2022.

För frågor om tjänsten kan du kontakta Projektchef Jakob Geidenmark, 010-4489452. Dock kan möjligheten att ta samtal vid sommarsemestern vara begränsad.

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Skaraborg . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Snickare/träarbetare Hus Väst - Skaraborg