Skanska

Snickare/Träarbetare Hus Syd - Malmö/Lund

Vi på Skanska Hus Syd söker träarbetare/snickare som vill bli en del av vårt gäng!

Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som träarbetare/snickare hos ett välkänt företag? Vi söker nu dig som bygger med stolthet och tycker om att jobba tillsammans med andra. Vänta inte med att söka – tjänsterna tillsätts löpande!

 

Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder. Hus Syd är aktiva på hela den skånska marknaden och i denna tjänst kommer du att arbeta med våra projekt i Malmö eller Lund.

 

 

Arbetsuppgifter

Som träarbetare/snickare hos oss varierar dina arbetsuppgifter utifrån vilket projekt du arbetar på och vilket skede det är i. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att:

 

- Bygga trä- och systemform för betonggjutning

- Montera stomme, fönster och tak

- Sätta gipsväggar eller lister

- Montera köksinredning

 

Vi tror starkt på att vi blir bättre om vi alla jobbar tillsammans mot samma mål. Vi arbetar säkert och är rädda om varandra.

 

 

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har tagit ditt yrkesbevis och är fullbetald träarbetare. Du har jobbat inom bygg i några år, trivs inom entreprenad och är nu redo att anta nya utmaningar tillsammans med oss! Som person är du noggrann, ansvarsfull och initiativrik. Du är mån om att ha goda relationer med dina kollegor, kunder och leverantörer.

 

B-körkort är ett krav.

 

 

Vad kan Skanska erbjuda dig

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens hållbara samhälle. Du kommer även ta del av våra många förmåner, till exempel aktiesparprogram, friskvårdsbidrag med mera.

 

 

Ansök senast den 7 augusti!

Du ansöker genom att klicka på knappen Sök jobb. Du kommer då in i vårt rekryteringprogram och där du kan spara ner ditt CV och gärna också ett personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-post.

 

Vi är nyfikna på dig, så varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 12 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Snickare/Träarbetare Hus Syd - Malmö/Lund