Skanska

Snickare/Träarbetare Hus Syd - Helsingborg

Här får du möjlighet att jobba tillsammans med ett härligt gäng, utvecklas genom utbildningar och jobba med intressanta projekt. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där är vi världsledande! Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Låter det spännande? Ansök redan idag.

 

Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, skolor och bostäder. Hus Syd är aktiva på hela den skånska marknaden och i denna tjänst kommer du att arbeta med våra projekt i Helsingborg med omnejd.

 

 

Arbetsuppgifter

Som träarbetare/snickare hos oss varierar dina arbetsuppgifter utifrån vilket projekt du arbetar på och vilket skede det är i. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att:

 

• Bygga trä- och systemform för betonggjutning

• Montera stomme, fönster och tak

• Sätta gipsväggar eller lister

• Montera köksinredning

 

 

Erfarenhet

Vi söker dig som har tagit ditt yrkesbevis och är fullbetald träarbetare. Du har jobbat inom bygg i några år, trivs inom entreprenad och är nu redo att anta nya utmaningar tillsammans med oss! Som person är du noggrann, ansvarsfull och initiativrik. Du är mån om att ha goda relationer med dina kollegor, kunder och leverantörer.

 

 

Är du rätt person för jobbet?

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv som person och ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

 

B-körkort är ett krav.

 

 

Ansök redan idag

Vi gör löpande urval och ser gärna att du lämnar in din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, dock allra senast 8 augusti.

 

Om du har frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta distriktschef Anders Paulander, 076-112 30 43.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 augusti . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 12 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Snickare/Träarbetare Hus Syd - Helsingborg