Skanska

Snickare Skanska Direkt - Knivsta/Uppsala/Bålsta

Vill du ha roligt och bli en i vårt team i Knivsta – Uppsala - Bålsta? Kom med oss på Direkten!


Skanska Direkt är en egen region inom Skanska med verksamhet på flera orter i landet. Vi på Skanska Direkt utför projekt som är lite mindre, till exempel byggservicejobb till renoveringar av fastigheter till ombyggnation av en fabrik. Allt med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Vi samarbetar med övriga Hus regioner inom Skanska gällande både kommersiella och bostadsprojekt. 

Våra regioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Vi är i en expansiv fas och skulle gärna vilja att du följde med på denna resa! 

Vi söker nu en snickare till vårt team i Knivsta – Uppsala – Bålsta. 

Beskrivning av tjänst 

Som träarbetare/snickare på Skanska Direkt är du en viktig del i arbetet med att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Vi söker dig som har några års erfarenhet och månar om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. 

Du gillar struktur och är självgående 

Då vi på Skanska Direkt ofta har långtgående samarbeten med våra kunder, är en lyhördhet och förståelse för kundernas behov otroligt viktigt. Vi vill att våra kunder ska välja att anlita oss till nästa projekt för att de är nöjda med hela projektet, från utförande till kommunikationen under projektets gång.
För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du tar också egna initiativ och ansvar när du ser att något måste utföras och ser ett gott samarbete med både kollegor och kunder som en självklarhet. Du brinner för bra hantverk och kvalité, och har erhållit yrkesbevis. 

Vi ser fram emot din ansökan!

I din ansökan vill vi att du bifogar CV eller meritförteckning och gärna ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2018-08-31. Har du frågor vänligen kontakta Rolf Sundström, Distriktschef, 010 – 448 07 05 eller Michael Andersson, Projektchef, 010 – 448 06 59.

Välkommen till Skanska! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Snickare Skanska Direkt - Knivsta/Uppsala/Bålsta