Skanska

Snickare Hus sydost - Jönköping

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi planerar och bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och vår främsta tillgång är våra kompetenta medarbetare.

Vi på Skanska Hus söker träarbetare/snickare till nya spännande projekt i Jönköping


Vi står i ett läge med många olika projekt i pipeline i flera år framöver och behöver därför långsiktigt öka vår basstyrka av yrkesmedarbetare i distriktet. 

Som träarbetare/snickare hos oss på Skanska Hus är du en viktig del i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Vi söker dig som har några års erfarenhet och månar om goda relationer med medarbetare, kunder och leverantörer.

Alla våra projekt, inklusive planerade projekt, finns i dagsläget i centrala Jönköping, men det kan längre fram bli aktuellt med projekt i hela distriktet.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är noggrann, ansvarsfull i ditt arbete och är duktig på att lösa problem. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete.

B-körkort och yrkesbevis är ett krav för att du ska kunna söka tjänsten.

Ansök senast den 7 april


Vi genomför löpande urval och ser gärna att du lämnar in din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast söndagen den 7 april. Vi är övertygade om att vi skapar en framgångsrik verksamhet genom mångfald och jämn åldersstruktur. Vi är nyfikna på dig, varmt välkommen med din ansökan!

 

Frågor om tjänsten hänvisas till Distriktschef Olle Strandsäter, 010-448 65 30. Vid frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-generalist Anna Karlsson på 010-449 53 28.

 
Skanska Hus Sydost i Jönköping är en aktiv utvecklande och stabil aktör i Jönköping. Vi är idag cirka 60 medarbetare utspridda på olika projekt i och omkring Jönköping och distriktet har flera spännande utmaningar framför sig. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Våra värderingar präglar organisationen och skapar en sund företagskultur! Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter och vi har tydliga ambitioner för vår verksamhet. Distriktet präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi är på en spännande resa och vill gärna att du följer med!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 april . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 6 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Snickare Hus sydost - Jönköping