Skanska

Smed / Montageledare till VoA Stora Projekt - Stockholm

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vi har bestämt oss för att vara den ledande, hållbara samhällsutvecklaren. Vårt arbete utgår från att vi ska vara klimatneutrala år 2045, en vision om nära noll miljöpåverkan och att ta nya initiativ inom social hållbarhet. Tillsammans med kunder, leverantörer och samarbetspartners leder vi utvecklingen för en bättre och mer hållbar framtid.

 

Vi är ett distrikt inom Region Stora projekt Stockholm. Vi är ca 50 tjänstemän och 30 yrkesmedarbetare som jobbar inom Stockholm län. Vi har idag ett flertal pågående projekt och du kommer att få möjlighet att börja jobba direkt i projekt.

 

Vi har en väldigt hög ambitionsnivå i vårt arbete för klimatomställning. Vi har flertalet olika initiativ på gång för att öka kompetens och vi arbetar aktivt för att reducera Co2 löpande i vår verksamhet.

 

Skanska Stora Projekt stålgruppen är en specialistenhet för produktion av tyngre stålkonstruktioner inom anläggningsbranschen, t.ex. broar, ramper/klaffar till färjeläge, slussluckor och vattenkraftsanläggningar.

 

Du kommer att få möjlighet att jobba på ett antal spännande anläggningsprojekt i Stockholm (bl.a. Slussen) och runt landet.

 

Vi ser gärna att du har följande meriter :

• 5+ år erfarenhet med stålmontage och svetsning

• Tunga lyft och hantering, arbete med hydraulikutrustning

• God kunskap om stålkvalitetskontroll enl. SS-EN 1090-2

• God svenska och/eller engelska tal och skrift

 

Meriterande:

• Svetscertifikat 111 och 136

 

Vi söker dig som har en bakgrund i tyngre stålmontage, och erfarenhet eller ambition att leda stålmontagearbete på komplexa och spännande anläggningsprojekt. Du kommer att få det stöd och utbildning som du behöver för att utvecklas i din roll och karriär som stålmontageledare.

 

 

Vi är nyfikna att höra mer om dina erfarenheter!

Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev senast den 30 september. Vi genomför löpande urval och intervjuer, så vänta inte med att söka. Vid frågor angående tjänsten kontakta projektchef Stephen Paul : 010 44 95 038.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Smed / Montageledare till VoA Stora Projekt - Stockholm