Skanska

Skoladministration samt ekonomi till Skanskagymnasiet - Växjö

Skanskagymnasiet grundades 2009 och ägs av Skanska Sverige AB. Vi erbjuder teknikprogrammet med inriktning samhällsbyggande och miljö och även det fjärde tekniska året. Vi är stolta över den höga kvaliteten på undervisningen och den nära kopplingen till arbetslivet och Skanska. Detta är något vi eftersträvar att fortsätta med. På Skanskagymnasiet ser vi goda relationer mellan elever och personal som en grundläggande förutsättning för gynnsamma lärprocesser, en god kunskapsutveckling och för att varje elev skall kunna utveckla sin förmåga till självständigt tänkande och ökat ansvarstagande.

 

Om Skanskagymnasiet läs mer på: https://www.skanskagymnasiet.se/

 

Hur ser en arbetsdag ut

Vi är en liten skola och söker nu dig som trivs med att vara spindeln i nätet och få saker och ting gjorda. Jobbet innebär varierade arbetsuppgifter och ställer höga krav på flexibilitet, administrativ support och samarbete. Du kommer att jobba nära skolans rektor och övrig personal men även skolans elever.

 

Du ansvarar för olika administrativa verktyg och ekonomi. Förekommande arbetsuppgifter är att administrera vår skolplattform SchoolSoft samt kund- och leverantörsreskontra. I uppdraget ingår bland annat, schemaläggning, administration vid antagning, viss marknadsföring samt bistå skolledningen med uppkomna ärenden.

 

Du är en relationsbyggare med sinne för struktur

Du har utbildning inom administration och/eller erfarenhet inom skoladministration. Erfarenhet från SchoolSoft, skolvärlden samt kund- och leverantörsreskontra är meriterande. Du har god kunskap om skolans styrdokument och kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. Vi blir mer och mer digitaliserade och det är viktigt att du tycker om att jobba med digitala verktyg

 

Du är trygg i rollen som administratör och i mötet med eleverna.

 

Som person är du social och prestigelös. Du har lätt för att lyssna till andra människor samt skaffa och upprätthålla goda relationer. Du är driven, strukturerad, självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du är också smidig och flexibel och ser fram emot att arbeta tätt tillsammans med annan personal med fokus på elevernas bästa.

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning (Vi tillämpar 6 månaders provanställning).

Omfattning: 100%

Tillträde: 17/8 eller efter överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning, vänligen ange löneanspråk

 

Ansök senast 10 augusti

Rekryteringen sker löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Gabriela Rieger, Skolchef/Rektor

Tel: 010-449 37 08

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Emily | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 

Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om ungefär en timme . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 21 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Skoladministration samt ekonomi till Skanskagymnasiet - Växjö