Skanska

Skanska söker Träarbetare till Väg och Anläggning Stockholm, Distrikt Anläggning

Beskrivning av verksamheten

 

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.

 

Vi arbetar just nu med en rad spännande projekt. Exempelvis Slussen som anpassas till dagens behov, Täby Park - en helt ny stadsdel, Barkarbystaden - Europas största exploateringsprojekt och södra centrala Nacka – exploatering av centrala Nackas nya stadskvarter. Distriktet bedriver projekt med komplexa betongkonstruktioner, stödmurar bergarbeten, gjutningar och formarbeten

 

Beskrivning av tjänst

 

Som träarbetare på hos oss är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Vi söker nu fler engagerade träarbetare till vårt team som har fokus på produktivitet och säkerhet. Vi söker dig som har minst några års erfarenhet, bor i Stockholm och gillar att arbeta ute i projekt. Du månar om goda relationer med kollegor, kunderna och leverantörerna.

 

Profil

 

För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete.

 

Du har tidigare erfarenhet av komplexa formsättningsarbeten på anläggningsprojekt.

 

Du har yrkesbevis som träarbetare och B-körkort är krav.

 

Ansökan

 

Du ansöker genom knappen "Ansök online" och i din ansökan vill vi att du bifogar CV, kopia av yrkesbeviset och gärna ett personligt brev.

 

För frågor om tjänsten kan du kontakta vår produktionschef Roger Johansson tele 010-448 09 78 eller distriktschef Fredrik Pihl tele 010-448 27 30

 

Sista dag att ansöka är 2021-05-23

 

 

Additional Information

• Location: Stockholm, Stockholm, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 april

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Skanska söker Träarbetare till Väg och Anläggning Stockholm, Distrikt Anläggning