Skanska

Skanska Rental Materialhanterare

Skanska Rental AB erbjuder sig att ta ett helhetsansvar för etableringen av din byggarbetsplats. Vi hyr ut maskiner och utrustning samt är servicepartner genom hela projektet. I vårt sortiment finns allt från kranar och gröna bodar till säkra verktyg, el, värme, skyddsutrustning mm. Vi har en erfaren personal som alltid finns till hands för att skapa en effektiv, säker och grön arbetsplats. Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och har stora och små kunder över hela landet.

 

 

Ett jobb för dig som är lösningsfokuserad och strukturerad

 

Du kommer att ingå i vår logistikavdelning, vilken har fokus på att lösa logistikuppgifter vid utlämning samt returmottagning av maskiner och utrustning. Här funktionskontrollerar, rengör och färdigställer du hyresmaterial efter avslutad hyra. Du gör hemtagning av material i vårt affärssystem IRIS. I rollen ingår även att vara behjälplig på andra delar inom logistikavdelningen. Du är delaktig, tar ansvar och driver vårt förbättringsarbete tillsammans med övriga medarbetare inom logistikavdelningen.

 

God maskinkännedom och intresse för nöjda kunder är en lyckad kombination

 

  • Du har kännedom om bygg och anläggningsmaskiner.
  • Erfarenhet från uthyrnings- och/ eller byggbranschen är starkt meriterande.
  • God datorvana.
  • Behärskar engelska i såväl tal som skrift.
  • Erfarenhet av IRIS är meriterande

 

Som person är du kundorienterad med fokus på service och att skapa nöjda kunder. Du är positiv och hjälpsam och har en förmåga att bidra till ett gott samarbetsklimat. För att vi ska lyckas leva upp till våra kunders högt ställda krav och förväntningar krävs att du har en positiv inställning, och ett gediget engagemang.

 

  • Vid frågor är du välkommen att kontakta Mika Palosaari tel. 010 448 7139 eller Peter Beijar 010 448 2880

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Skanska Rental Materialhanterare