Skanska

Skanska P3 Studentprogram - Skanska Industrial Solutions Väst

Verksamhetsgren Skanska Industrial Solutions erbjuder insatsprodukter som bokstavligt talat lägger grunden till samhället: betong, asfalt och bergkross. Verksamhetsgrenen sköter också drift och underhåll av vägar och broar liksom ser till att byggarbetsplatser har rätt utrustning för att arbeta säkert och effektivt genom hela byggprocessen. Skanska Industrial Solutions består av sex regioner med cirka 1 800 anställda i Sverige, Norge och Finland.

 

Vill du bygga morgondagens samhälle med oss? Sök då till studentprogrammet Skanska P³!

 

Vad roligt att du är intresserad av Skanskas studentprogram Skanska P³. Här gör du din ansökan till programmet.

 

Viktig information


Innan du skickar in din ansökan nedan är det viktigt att du har genomgått den allra först delen av vår ansökningsprocess. Del ett av ansökningsprocessen finner du på programsidan för Skanska P3.

 

Beskrivning av programmet


Till Skanska P³ söker du som påbörjat ditt andra utbildningsår som högskoleingenjör inom bygg och anläggning och som vill kombinera dina tolv sista studiemånader med: praktik, ledarskapsutbildning, nätverkande, ex-jobb, sommarjobb, studieresor, handledning, föreläsningar, och diskussioner med inspirerande människor. Fokus för programmet är Person, Produktion och Praktik. Att ha toppbetyg och lång erfarenhet av branschen är självklart positivt men det är inte allt; det viktigast är ett genuint intresse för produktion och att du inte är rädd för att ta initiativ och hugga i.

 

Profil


Skanska P³ är programmet för dig som är positiv, driven och praktiskt lagd och som tycker att det här med byggande är bland det roligaste som finns. Vill du i framtiden jobba som chef/ledare inom produktionen på Skanska? Då är vårt studentprogram Skanska P³ programmet för dig!

 

Ansökan


Din ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betyg, där dina nuvarande högskolepoäng syns

 

Du kan bifoga eventuella praktikintyg/arbetsintyg och liknande som är relevant för din ansökan, men du kan ej bifoga fler än 5 bilagor. Vi vill också informera om att vi endast godtar en ansökan per person till våra studentprogram. Om vi identifierar fler än en ansökan från en och samma person kommer vi endast ta den senast inskickade ansökan i beaktning.

 

Övrigt


Du ska läsa ditt andra år på en högskoleingenjörsutbildning om 180 hp och med inriktning emot bygg, anläggning eller fastighet. Du ska ha tagit minst 60 hp om inte rimlig anledning anges.

 

Urvalsprocessen kommer initialt att grundas på din skriftliga ansökan. Det är i ditt CV och i ditt personliga brev som du har möjlighet att berätta varför du är mest lämpad att väljas ut till programmet. Var därför tydlig med dina intresseområden och varför du söker dig till programmet och till Skanska. Går du vidare i urvalsprocessen kontaktar vi dig för en personlig intervju.

 

Sista ansökningsdag är 2019-12-01.


Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Jacob Ahlner, programansvarig Skanska P³: mejl: jacob.ahlner@skanska.se eller telefon: 010 – 449 25 29

 

Vi ser framemot din ansökan, stort lycka till!

 

 

Additional Information

  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tidsbegränsad

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 30 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Skanska P3 Studentprogram - Skanska Industrial Solutions Väst