Skanska

Skanska 21 Studentprogram

Vill du utveckla morgondagens samhälle med oss? Sök då till studentprogrammet Skanska 21!

Verksamhetsgren Hus har som uppdrag att skapa, leda och styra samt utveckla byggverksamheten inom Skanska Sverige. Verksamhetsgrenen omfattar både entreprenadverksamhet samt projektutveckling. Vi bygger bostäder, både hyresrätter och bostadsrätter men även samhällsfastigheter som skolor, äldreboende och sjukhus. Inom verksamhetsgrenen ingår även byggnation av kommersiella lokaler som kontor och hotell. Hus består av femton regioner verksamma i hela Sverige och har cirka 6 000 medarbetare.

 

Vad roligt att du är intresserad av Skanskas studentprogram Skanska 21. 

 

Här gör du din ansökan till programmet.

 

Viktig information

 

Innan du skickar in din ansökan nedan är det viktigt att du har genomgått den allra först delen av vår ansökningsprocess. Del ett av ansökningsprocessen finner du på programsidan för Skanska 21. 

 

Beskrivning av programmet

 

Skanska 21 söker du som påbörjat ditt fjärde utbildningsår som civilingenjör och som vill kombinera dina tolv sista studiemånader med: praktik, ledarskapsutbildning, nätverkande, ex-jobb, sommarjobb, studieresor, handledning, föreläsningar, och diskussioner med inspirerande människor.

 

Programmet vänder sig till dig som läser ditt fjärde år på Väg och Vatten, Lantmäteri, Samhällsbyggnad, Arkitektur och Teknik, Civilingenjör Arkitektur samt Industriell Ekonomi vid någon av följande lärosäten: Blekinge tekniska högskola, Chalmers tekniska högskola, Karlstad universitet, Kungliga tekniska högskolan, Linköpings universitet, Luleå tekniska universitet, Lunds tekniska universitet, Mittuniversitetet, Mälardalens högskola, Umeå universitet eller Örebro universitet.

 

Profil 

 

Skanska 21 är programmet för dig som drivs av lusten att få utveckla byggandet av vårt framtida samhälle. Du är en engagerad person med ett genuint intresse för byggbranschen.

 

Ansökan

 

Din ansökan ska innehålla:

  • CV 
  • Personligt brev 
  • Betyg, där dina nuvarande högskolepoäng syns

Du kan bifoga eventuella praktikintyg/arbetsintyg och liknande som är relevant för din ansökan, men du kan ej bifoga fler än 5 bilagor. Vi vill också informera om att vi endast godtar en ansökan per person till våra studentprogram. Om vi identifierar fler än en ansökan från en och samma person kommer vi endast ta den senast inskickade ansökan i beaktning.

 

Övrigt

 

Du ska läsa fjärde året på din pågående utbildning som civilingenjör. Du ska ha tagit minst 180 hp om inte rimlig anledning anges.

Urvalsprocessen kommer initialt att grundas på din skriftliga ansökan. Det är i ditt CV och i ditt personliga brev som du har möjlighet att berätta varför du är mest lämpad att väljas ut till programmet. Var därför tydlig med dina intresseområden och varför du söker dig till programmet och till Skanska. 

 

Går du vidare i urvalsprocessen kontaktar vi dig för en personlig intervju.

 

Sista ansökningsdag är 2019-12-01.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Helena Corneliusson, programansvarig Skanska 21: helena.corneliusson@skanska.se

 

Vi ser framemot din ansökan, stort lycka till!


Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Deltid
  • Employee Status: Tidsbegränsad

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 december . Arbetsort : Skåne . Publicerat : 30 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Skanska 21 Studentprogram