Skanska

Servicetekniker kran Skanska Rental - Göteborg

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg och anläggning som övrig industri. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.

 

Till Skanska Rental i Göteborg söker vi nu

 

Erfaren servicetekniker som brinner för kundnöjdhet

Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ser till att våra kunder bemöts med utmärkt service. Du bistår kunderna med högsta kvalité på våra avtalade och uthyrda hissar och kranar samt levererar med stort fokus på säkerhet och miljö.

 

Ditt arbete handlar till stor del om att underhålla och reparera kranar, hissar och tillbehör i eller utanför verkstad. Att arbeta med montage och demontage ingår också i din roll.

 

Andra arbetsuppgifter kan vara:

• Arbete på höjd

• Elarbete

• Logistikuppgifter.

 

I denna roll är du en förebild för oss såväl internt som externt och det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 

Du är en driven lagspelare som gillar högt tempo​​​​​​

Den vi söker har erfarenhet från kran- och hissverksamhet alternativt från fordonsindustrin. Du är van att arbeta nära kunden, är serviceorienterad och drivs av att överträffa kundernas förväntningar. Kommunikation med både kollegor och kunder kommer naturligt för dig och du har lätt för att samarbeta.

 

Att ha ett starkt driv och engagemang är givet för dig och du jobbar som bäst i ett högt tempo och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du är lösningsorienterad och förändringsbenägen och din struktur och ordningssinne ligger som en bas i allt du gör.

 

Du har också:

• Gymnasie- eller YTH-utbildning inom el eller fordon och/eller minst 5 års erfarenhet från uthyrnings-, byggbranschen eller annan industri

• God kännedom om bygg-, industri-, eller elmaskiner

• Erfarenhet av att läsa och förstå elschema

• God datorvana

• B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

 

Det är meriterande om du:

• Har körkort för truck

• Har liftutbildning

• Har el- och mekanikutbildning

• Behärskar engelska och tyska.

 

Vi sätter stort värde vid personlig lämplighet.

 

Vi vill lära känna dig!

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 30 juni och vi kommer att genomföra urval löpande.

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta flödeschef Anders Engström via mail på anders.engstrom@rental.se

 

Välkommen till Skanska Rental!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Servicetekniker kran Skanska Rental - Göteborg