Skanska

Serviceledare Hus - Göteborg

Serviceledare till Skanska Hus Göteborg

 

Vi på Skanska skapar arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi är världsledande inom miljö och säkerhet och är en organisation som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig. Hus- och bostadsverksamheten i Sverige och Göteborg är lönsam och vi har tydliga ambitioner för vår verksamhet.

 

Nu vill vi i Hus Göteborg utveckla vårt arbete med eftermarknad och kvalitet ännu mer. Därför söker vi ytterligare en serviceledare till gruppen för kvalitet och eftermarknad.

 

I rollen som Serviceledare

 

Din roll som serviceledare blir att stödja våra kunder under garanti- och ansvarstiden samt att återföra erfarenheter så att våra byggprojekt kan välja ännu bättre lösningar framöver. Du handlägger och koordinerar kundärenden / felanmälningar och ansvarar för kvalitetsnivån och ekonomin. Vidare kommer du att arbetsleda servicetekniker och tillsammans med dem planera rätt åtgärder.

 

Arbetet är mycket varierande, där det ingår kontakt med kunder och underentreprenörer, samt med platschefer och hantverkare på våra byggarbetsplatser, så du kommer att få möjlighet att knyta intressanta kontakter. Du kommer att vara delaktig i kvalitetsinspektioner och har även en aktiv roll gällande erfarenhetsåterföring för att bidra till ständiga förbättringar och förebyggande åtgärder så att vi förbättrar kvaliteten.

 

Vi söker dig som trivs med att vara ”spindeln i nätet”

 

Vi ser att du har en gymnasieutbildning som du kompletterat med en arbetsledarutbildning eller annan byggteknisk utbildning. För att lyckas i rollen har du god kännedom inom minst ett av områdena arbetsledning, skadereglering, byggnadskonstruktion, kvalitetskontroll och/eller  drift- och underhållsarbete inom fastigheter. Vi söker dig med minst 10 års arbetslivserfarenhet, gärna inom bostadsproduktion eller inom kvalitetskontroller inom byggbranschen. B-körkort är ett krav och du har god datavana.

 

Som person är du affärsmässig och lyhörd inför andras behov. Du är en stjärna på planering och samordning och trivs med att vara "spindeln i nätet" och har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor, kunder så som med våra underentreprenörer. Du är social, serviceinriktad och har lätt för att prioritera mellan uppgifter samt att du är en problemlösare och har lätt för att arbeta självständigt som i team.

 

Ansök redan idag men senast 18 mars

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Örnros, Kvalitetschef, på telefon 010-448 44 14.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 8 timmar . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Serviceledare Hus - Göteborg