Skanska

Serviceledare Eftermarknad Hus Syd - Malmö

Serviceledare till Hus Syd Eftermarknad

Just nu söker vi på Skanska serviceledare/tekniker med placering i Malmö. Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som snickare eller arbetsledare och har en hög känsla för service? Då kan det vara dig vi letar efter!

 

Du kommer att tillhöra Hus Syd, en region som bedriver verksamhet i Skåne. På verksamhetsgren Hus skapar vi hållbara hem och energieffektiva arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Det vi bygger idag skall vi kunna verka i under många år framöver Vi söker dig som vill vara en viktig del av ett företag som bygger ett bättre samhälle med hållbarhet och säkerhet i fokus.

 

Ett omväxlande jobb med frihet under ansvar

I rollen som serviceledare har du ansvar för att planera, leda, styra och följa upp eftermarknadsåtgärder såsom kundärenden, besiktningsanmärkningar och skadefall. Att närvara på besiktningar. Du säkerställer att det genomförda arbetet följer Skanskas regler och riktlinjer för arbetsmiljö och säkerhet. Som serviceledare är du med på besiktningar samt hanterar viss materialbeställning och du tar även fram arbetsberedningar. Du leder och samordnar eventuella underentreprenörer och hanterar löpande all dokumentation och återrapportering. Sist men inte minst utför du som serviceledare även snickeri- och justeringsarbete.

 

Teknikkunnig och lyhörd inför kunder och framtiden!

 

Vi söker dig som har yrkesbevis som träarbetare och har du jobbat några år i branschen, kanske som servicesnickare, så är det dig vi söker.

 

Som person är du affärsmässig och lyhörd. Du är en stjärna på planering och samordning och du månar om goda relationer med kollegor, kunder och våra underentreprenörer. Du är social, serviceinriktad och har förmåga att prioritera. Vidare är du en duktig problemlösare och har lätt för att arbeta både självständigt och i team.

 

Du som kommer trivas hos oss är en positiv, engagerad person som trivs med att arbeta i grupp och där du också bidrar till en god stämning. Du är självgående, gillar att ha ordning och reda omkring dig, har stor arbetsvilja och ett driv att få saker ur händerna. Du ser möjligheter i stället för hinder och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare.

 

B-körkort är även ett krav och vi vill att du har god datavana.

Något för dig? Skicka då in din ansökan senast 18 augusti 2022.

 

Du ansöker genom att klicka på knappen Sök jobb. Du kommer då in i vårt rekryteringprogram och där du kan spara ner ditt CV och gärna också ett personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-post.

 

Vi är nyfikna på dig, så varmt välkommen med din ansökan!

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Anna-Carin Dahlqvist | Kontaktperson

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 27 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Serviceledare Eftermarknad Hus Syd - Malmö