Skanska

Serviceinriktad Elektriker

Skanska Rental är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. 

Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.
 

Skanska Rental AB söker engagerad och service-inriktad Elektriker till Göteborg och Malmö! 


Du bidrar till nöjda kunder 
Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att våra kunder bemöts med utmärkt service och rådgivning. Du bistår kunderna med el-teknisk kunskap avsedd för olika bygg och anläggningsprojekt och arbetar med leverans av elkraft och belysningslösningar för byggarbetsplatsen och industrin. 

I rollen ingår bland annat: 
•Montage utav tillfälliga samt permanenta elinstallationer. 
• Arbetet är till större del förlagt ute på arbetsplatser runt om i Skåne eller Göteborgs närområde. Inomhus arbete kommer även att förekomma på etableringen i Fosie alt. Linnarhult.
• Avrapportering i vårt affärssystem efter utfört arbete.
 


En driven lagspelare som gillar högt tempo 

Vi vill att du har gymnasie- eller annan utbildning med el-teknisk inriktning alt ett antal års erfarenhet från uthyrnings-, bygg-, energibranschen eller som elektriker på industrisidan.

Du har god kännedom om elnätets uppbyggnad och har god datavana.

Du har flerårig praktisk och/eller teoretisk kunskap inom låg/högspänningsområdet är meriterande.
Som person är du service- och lösningsorienterad med ett starkt driv och engagemang. Du jobbar som bäst i ett högt tempo och är förändringsbenägen, lösningsfokuserad och drivs av lärandet. 
Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Arbetet innebär ett nära samarbete med Skanska Rentals övriga kundcenter, så det är mycket viktigt att du är en lagspelare. Vidare är du strukturerad, noggrann och är duktig på att överträffa kundernas förväntningar. 
B - Körkort är ett krav.
 


Sök idag!
Vid frågor kring tjänsterna kontakta Rickard Ahlgren von Blixen Finecke, Kundcenteransvarig

010-449 87 13

Sista ansökningsdag är 2018-08-01, men vänta inte med att söka då tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 augusti . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Serviceinriktad Elektriker