Skanska

Säljare Bergmaterial - Hallsberg

Som säljare representerar du vår portfölj inom Bergmaterial och är en nyckelperson i verksamheten för att vi skall kunna nå våra försäljningsmål. 

Ditt geografiska ansvarsområde är främst i Hallsberg. Du kommer självständigt ansvara för bearbetning av nya och befintliga kunder inom ditt distrikt. Kunderna är främst byggföretag, anläggningsföretag och entreprenörer. Ditt arbete handlar mycket om att möta olika kunders önskemål och skapa bra lösningar för våra kunder. Du kommer att arbeta nära kollegor i säljteamet i Område Mellan och rapporterar till Områdeschef Försäljning.

Hos oss får du möjligheten att arbeta med ett välkänt varumärke i en internationell koncern där du kommer ha stora möjligheter att bidra med din kompetens och påverka vårt resultat!

Du är en resultatorienterad och affärsmässig lagspelare som drivs av att utveckla affärer.

Du som kommer lyckas i rollen som säljare hos oss är en utåtriktad person med stort driv och engagemang. Du har lätt för att skapa nya kontakter och är skicklig på att bygga och underhålla långsiktiga relationer. 

Du trivs med att arbeta i ett högt tempo i en föränderlig miljö och du är van vid och har förmågan att prioritera och jobba med korta deadlines.

Analys, struktur och en välutvecklad ekonomisk förståelse tillhör dina styrkor. Du förstår komplexiteten i teknisk projektförsäljning mot bygg och anläggningsbranschen samt vikten av att bidra med värde i säljprocessen genom en tydlig närvaro ute hos kund. 

Det är en fördel om du har en eftergymnasial utbildning inom sälj/marknad/ekonomi, alternativt motsvarande erfarenhet. Du har goda IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-programmen samt goda språkkunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav. 

Det är meriterande om du har dokumenterad försäljningserfarenhet från branschen samt har ett upparbetat nätverk inom byggbranschen i regionen.

Din bostadsort bör vara i distriktet då du utgår från någon av våra anläggningar i området, fördelaktigt från vår anläggning i Hallsberg. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi behöver din ansökan senast 19 augusti!

Men vänta inte - ansök redan nu genom att registrera ditt CV och personliga brev. 

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Leif Persson på 010-449 13 53

Vi ser fram emot din ansökan! 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.


 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 19 augusti . Arbetsort : Hallsberg

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Säljare Bergmaterial - Hallsberg