Skanska

Säljare Asfalt och Bergmaterial - Norrbotten/Västerbotten

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.


Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och har bildat fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

Till vårt team inom Tillverkning i Norr- och Västerbotten söker vi nu

 

Utåtriktad Säljare med förståelse för kundernas behov

 

Som säljare kommer du tillsammans med dina kollegor inom produktion kunna garantera högkvalitativ råvaruförsörjning till all form av infrastruktur inom ditt geografiska område.

 

Ditt geografiska ansvarsområde är Norr och Västerbotten och du arbetar självständigt med att bearbeta nya och befintliga kunder inom ditt distrikt. Ditt arbete handlar mycket om att möta olika kunders önskemål och skapa smarta och affärsmässiga lösningar. Kunderna är främst lokala byggföretag, anläggningsföretag och markentreprenörer och den största marknaden finns i Umeå, Skellefteå och Luleå.

 

Du kommer att arbeta nära kollegor i både säljteamet och produktionen i Region Norr. Placering är med fördel på någon av våra anläggningar i Luleå eller Umeå.

 

För rätt person är det här en möjlighet att få unik inblick och kunskap i branschen samt utveckling inom området. Du får chansen att arbeta på ett företag som ligger i framkant vad gäller etik-, arbetsmiljö- och miljöfrågor. Du får mycket ansvar med stor möjlighet att förverkliga dina idéer och påverka organisationens utveckling och tillväxt.

 

Du gillar att göra affärer!

 

Du är en kommunikativ, initiativtagande och drivande relationsskapare som värdesätter dina nätverk och goda kontakter. Genom din erfarenhet som säljare har du högt kundfokus och en förståelse för affären. Du är bra på att ta fram bra lösningar och du vet hur du bäst stöttar kunden i deras lösning. Givetvis har du förmågan att hålla i flera säljprocesser samtidigt utan att tappa framdrift.

 

Struktur, drivkraft och ekonomisk förståelse tillhör dina styrkor.

 

Du har också:

  • Eftergymnasial utbildning med inriktning mot försäljning, ekonomi eller bygg/anläggning, alternativt motsvarande praktisk erfarenhet
  • Vana att arbeta med budget, prognoser och uppföljning
  • Bra datorvana och erfarenhet av Officepaketet och olika CRM-system
  • Goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift
  • B-körkort, vilket är ett krav för tjänsten.

Det är en fördel om du har en bakgrund inom bygg - eller anläggningsbranschen, men det är inget krav.

 

Vi behöver din ansökan senast 5 augusti!

Men vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har frågor om tjänsten så kontakta gärna rekryterande chef Niklas Gulliksson på 010-448 70 28.

 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Additional Information

  • Location: Norrbotten, Sweden
  • Additional Locations: Västerbotten, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 augusti . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 11 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Säljare Asfalt och Bergmaterial - Norrbotten/Västerbotten