Skanska

Säljare Asfalt och Bergmaterial - Dalarna/Gävleborg

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och bildar fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

Till vårt team inom Tillverkning i Dalarna/Gävleborg söker vi nu

 

Utåtriktad Säljare med förståelse för kundernas behov

 

Som säljare kommer du tillsammans med dina kollegor inom produktion kunna garantera högkvalitativ råvaruförsörjning till all form av infrastruktur inom ditt geografiska område.

 

Du geografiska ansvarsområde är Dalarna och Gävleborg och du kommer självständigt ansvara för bearbetning av nya och befintliga kunder inom ditt distrikt. Ditt arbete handlar mycket om att möta olika kunders önskemål och skapa bra lösningar för våra kunder. Kunderna är främst byggföretag, anläggningsföretag och entreprenörer.

 

Du kommer att arbeta nära kollegor i säljteamet i Region Norr. Placering är med fördel i eller omkring Gävle.

 

För rätt person är det här en möjlighet att få unik inblick och kunskap i branschen samt utveckling inom området. Du får chansen att arbeta på ett företag som ligger i framkant vad gäller etik- och miljöfrågor. Du får mycket ansvar med stor möjlighet att förverkliga dina idéer och påverka organisationens utveckling och tillväxt.

 

 

Struktur, driv och affärsmannaskap kännetecknar dig! 

Du är en kommunikativ, initiativtagande och drivande relationsskapare som värdesätter dina nätverk och goda kontakter. För att kunna driva affärsprocessen i mål utgår du från kundens behov och tillsammans med dina kunniga kollegor tar du fram smarta och affärsmässiga lösningar.

 

Drivkraft, struktur och ekonomisk förståelse tillhör dina styrkor.

 

Det är en fördel om du har en bakgrund inom bygg - eller anläggningsbranschen men det är inget krav.

 

Du har också:

  • Eftergymnasial utbildning med inriktning försäljning, ekonomi eller bygg/anläggning, alternativt motsvarande praktisk erfarenhet
  • Vana att arbeta med budget, prognoser och uppföljning
  • God datorvana och erfarenhet av Officepaketet och olika CRM-system
  • B-körkort, vilket är ett krav för tjänsten.

 

Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift, då det i tjänsten ingår många olika kontakter med intressenter, kunder och interna samarbetspartners.

 

 

Vi behöver din ansökan senast 28 februari!

 

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har frågor om tjänsten så kontakta gärna rekryterande chef Niklas Gulliksson på 010-448 70 28.

 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Säljare Asfalt och Bergmaterial - Dalarna/Gävleborg