Skanska

Säljande Projektstöd Kran & Hiss Rental - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och Rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

Vår verksamhet Skanska Rental hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Skanska Rental verkar inom hela Sverige. 


För att stärka oss ytterligare söker vi nu 

Säljande Projektstöd för Byggkranar och Bygghissar till Stockholm 

Trivs du i en varierande roll och är duktig på att ge en bra kundupplevelse? Då är detta en roll för dig!

En viktig uppgift är att förstå och lösa kundens behov och på så sätt göra oss till en värdeskapande leverantör. Rollen innebär att gemensamt med produktionen under hela produktionsprocessen ta fram Kran och hisslösningar och tillhörande produkter på ett så lösnings- och kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Du kommer att skräddarsy och föreslå lösningar för våra projekt. Rollen är mycket bred och omfattar allt från arbete med offerter och projektförfrågningar till att stötta i maskinkunskap. 

Du kommer att vara del av vårt positiva gäng där alla arbetar gemensamt mot uppsatta mål rörande kundnöjdhet, kvalitet och lönsamhet.

Social, serviceinriktad och självständig är ord som passar in på dig!

Att vara Projektstöd på tilldelade projekt inom Område Stockholm kräver att du är strukturerad och serviceinriktad. Som person är du duktig på att samarbeta med andra och är lyhörd inför kunders behov. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet inom maskinuthyrning och maskinhantering eller annan likvärdig erfarenhet. 

Du har goda IT-kunskaper. Bra språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt har med fördel kunskap i fler språk. B-körkort är ett krav.

Vill du bidra till vår framgång? Vi vill lära känna dig!

Vi ser fram emot din ansökan, sista ansökningsdag är den 5 maj 2019 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pierre Gustafsson på telefonnummer 010-448 75 75

Välkommen med din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 april

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kundservice Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Säljande Projektstöd Kran & Hiss Rental - Stockholm