Skanska

RPA Utvecklare HR - Sverige

Är du en vass utvecklare som drömmer i syntax och vill vara med i vår digitala förändringsresa?

 

Just nu pågår en stor effektivisering inom supportfunktioner inklusive HR där automatisering är ett stort fokus.

 

I rollen som RPA utvecklare hos oss på Skanska kommer du att arbeta med automatisering av HR processer samt förvaltning av befintliga automatiseringar. Teamet du kommer tillhöra är en del av Förvaltning digitala lösningar som ingår i Skanska HR PeopleHub vars uppgift är att möta framtidens behov och bidra till Skanskas löfte om att bygga ett bättre samhälle med medarbetarupplevelsen i centrum.

 

Vi är övertygade om att tillhörigheten till HR är en framgångsfaktor i vårt arbete med att framgångsrikt leverera smarta lösningar. En stor del av teamet är placerat i Stockholm men vi är flexibla om du hellre vill jobba på annan ort. Skanska har kontor i hela Sverige.

 

Arbetsuppgifter

 

Ditt bidrag till verksamheten är att frigöra tid från administrativt arbete samt höja kvalitén i de processer som du automatiserar.

 

Det gör du genom att:

• Utveckla nya RPA processer;

Det pågår ständig identifiering av vilka arbetsuppgifter som skulle kunna utföras av våra robotar så att vi successivt kan robotisera fler processer där ditt ansvar är att utveckla dessa. Du kommer utöver själva utvecklingen av processer att samarbeta med HR-verksamheten genom behov- och kravdialoger.

 

• Förvalta våra befintliga RPA processer;

I dagsläget har vi ca 25 robotiserade processer som gruppen har driftansvaret över. Vi jobbar också med ständiga förbättringar i form av mindre justeringsinitiativ från verksamheten för att hela tiden optimera processerna.

 

• Bidra till att utveckla teamet;

Du blir en del av ett team som brinner för RPA, stödjer våra kunders behov inom automatisering och förväntas arbeta strukturerat med ett flexibelt förhållningssätt. Teamet kännetecknas av nyfikenhet och ett brinnande intresse för processutveckling och effektivisering.

 

Den vi söker

 

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har minst 3 års erfarenhet av RPA-utveckling samt dokumenterad erfarenhet av UiPath vilken är den primära plattformen vi jobbar med.

 

Vi ser att du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du uppskattar att arbeta självständigt och har en god förmåga att leda dig själv och driva mot leverans med hög kvalitet i projekten. I ditt arbete är noggrannhet och analysförmåga tydligt framträdande egenskaper.

 

Utöver UiPath arbetar vi i följande plattformar och verktyg som du behöver behärska:

 

• .NET framework (C#, VB.NET)

• Javascript

• MSSQL

• Python

• VBA

• RESTful API.

 

Har du erfarenhet inom AI är detta meriterande.

Vidare ser vi det som ett plus om du har arbetat i en större verksamhet/organisation, har goda kunskaper inom molntjänster samt erfarenhet av agila metoder, verktyg och koncept.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

 

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Intresserad?

 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 mars 2021.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Aldenstam, gruppchef förvaltning digitala lösningar: 010-448 00 83 eller Malin Jönsson, Team Lead RPA: 010-448 30 94.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

• Location: Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 mars . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 19 februari

Kategorier : Data & IT Systemvetare


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb RPA Utvecklare HR - Sverige