Skanska

Rörläggare Barkarbystaden - Stockholm

Vill du vara med och jobba på Stockholms mest spännande och utmanande mark och anläggningsprojekt? Då har du en framtid på Skanska! 

På Skanska Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi har många spännande projekt framför oss och söker nu rörläggare till vårt projekt Barkarbystaden. Barkarbystaden är ett väldigt spännande exploateringsprojekt i Järfälla kommun som innehåller mycket rörläggning men även markförstärkning, markarbeten för gator, sanering, bror, finplanering mm. Projektet kommer pågå fram till 2024.

Du gillar rörläggning, produktivitet och gemensamma mål


Gillar du att jobba med rörläggning med stort eget ansvar och delaktighet men vara en del av större team med gemensamma mål så är detta ett projekt för dig. Projektet fokuserar på att jobba med tydliga mål och hög trivsel samt att skapa produktivitet, arbetsmiljö och kvalité.

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att får saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet. 

Tillträde enligt överenskommelse. 

Ansök idag 

Genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Vi rekryterar löpande och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 5 maj. Har du frågor? Kontakta HR generalist Richard Täng 010-4482823 eller Distriktschef Daniel Garpsäter 010-4487159

Välkommen med din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 april

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Rörläggare Barkarbystaden - Stockholm