Skanska

Reparatör/montör bod Skanska Rental - Stockholm

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.

 

Du bidrar till nöjda kunder

Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att våra kunder bemöts med utmärkt service. Du bistår kunderna med högsta kvalité på våra avtalade och uthyrda stora etableringsmaskiner och levererar med stort fokus på säkerhet och miljö.

 

Arbetet går ut på att montera/demontera och installera bodar hos våra kunder ute i fältet. I rollen ingår också att underhålla/reparera bodar, vagnar, containrar samt tillbehör i eller utanför verkstad. Andra arbetsuppgifter inom distrikt Stockholm kan också ingå.

 

I rollen ingår bland annat:

  • Snickeri
  • Elarbeten
  • VVS

En driven lagspelare som gillar högt tempo​​​​​​

Vi vill att du har gymnasie- eller YTH utbildning med snickeriinriktning och/eller minst 5 års erfarenhet från uthyrnings-, bygg-, anläggningsbranschen eller från industri. El och VVS-utbildning är meriterande likväl erfarenhet av bygginstallation. Du har god kännedom om bygg-, industri-, eller elmaskiner och god datorvana.

 

Som person är du en händig service- och lösningsorienterad person med ett starkt driv och engagemang. Arbetet kommer stundtals vara fysiskt krävande och det är viktigt att du gillar ett högt tempo och att våga fatta beslut under en arbetsdag.

 

För att trivas och lyckas hos oss efterfrågar vi en person med hög servicekänsla, noggrannhet och stort kundfokus. Du jobbar som bäst i ett högt tempo och är förändringsbenägen, lösningsfokuserad och drivs av lärande. Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder och är inte rädd för att hugga i när det behövs.

 

Arbetet innebär ett nära samarbete med Skanska Rentals övriga avdelningar och distrikt, så det är mycket viktigt att du är en lagspelare. Vidare är du strukturerad, noggrann och duktig på att överträffa kundernas förväntningar.

 

  • B-körkort är ett krav
  • Körkort för truck är meriterande
  • Liftutbildning är meriterande

 

Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 

Vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

 

Vi vill lära känna dig!

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2022-08-19 och vi kommer löpande att genomföra urval. Om du har frågor är du välkommen att kontakta produktionschef via mail på anna.thorgren@skanska.se

 

Välkommen med din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Marie, HR Rekrytering | Kontaktperson

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 19 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Reparatör/montör bod Skanska Rental - Stockholm