Skanska

Reparatör/Fältmekaniker Asfalt och Bergmaterial - Linnarhult

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial består av fyra regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

På Region Asfalt och Bergmaterial Väst är vi ca 320 medarbetare. Vi levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor.


Till vår verksamhet i Linnarhult söker vi nu
Reparatörer/Fältmekaniker som vill vara med och driva vår verkstad
Vi söker personal till vår verkstadsfunktion i Göteborg. Vi utgår i första hand från verkstaden i Linnarhult men utför även fältarbeten inom område väst: Göteborg och Halland. Vi utför reparation och underhåll av asfaltsmaskiner och diverse specialutrustning för beläggningsverksamheten. Vi är inte märkesberoende utan har i princip samtliga märken inom asfaltbranschen. Arbetet präglas av hög produktivitet med fokus på kvalité och säkerhet.

Du är en lagspelare som älskar problemlösningar!
Som person är du social och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Med din positivism och arbetsvilja ser du möjligheter istället för problem. Ordning och reda är ledord för dig. Du har ett stort engagemang och driv i ditt arbete. Du tar gärna initiativ till förbättringar, trivs i ett högt tempo och har hög stressnivå.

Vi ser gärna att du har gått fordonsprogrammet eller motsvarande för reparation och underhåll, alternativt att du har liknande arbetslivserfarenhet inom entreprenadbranschen.

Det är meriterande om du har erfarenhet från beläggningsbranschen, av hydraulik och fordonsel samt reperationssvets.

Vi behöver din ansökan senast 9 augusti!
Vi arbetar löpande med rekryteringen, så vänta inte med att söka. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ola Andersson på 010-448 46 53 eller arbetsledare Bo Oldenfeldt på 010-449 32 99.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 9 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 1 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Reparatör/Fältmekaniker Asfalt och Bergmaterial - Linnarhult