Skanska

Reparatör/Fältmekaniker Asfalt - Göteborg

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

Vi har verksamhet inom Asfalt i Sverige, Norge och Finland, och förser det nordiska vägnätet med högklassiga beläggningar. I våra fabriker producerar vi asfalt med hög grad av återvunnet material. Vi är vi en ledande aktör inom Asfalt, i Sverige har vi 31 asfaltverk, mer än 100 läggarlag och ca 800 anställda.


Till vår verksamhet i Linnarhult söker vi nu

Reparatörer/Fältmekaniker som vill vara med och driva verkstad i egen regi

Vi söker personal till vår nystartade reparation- och underhållsgrupp i Göteborg. Vi kommer i första hand utgå från verkstaden i Linnarhult med fältarbeten inom område väst Göteborg och Halland.

Vi utför reparation och underhåll av asfaltsmaskiner och diverse specialutrustning för beläggningsverksamheten. Vi är inte märkesberoende utan har i princip samtliga märken inom asfaltbranschen. 

Arbetet präglas av hög produktivitet med fokus på kvalité och säkerhet. 

Du är en lagspelare som älskar problemlösningar!

Som person är du social och har lätt att kommunicera och samarbeta med andra. Med din positivism och arbetsvilja ser du möjligheter istället för problem. Ordning och reda är ledord för dig. Du har ett stort engagemang och driv i ditt arbete. Du tar gärna initiativ till förbättringar, trivs i ett hög tempo och har hög stressnivå. 

Vi ser gärna att du har gått fordonsprogrammet eller motsvarande för reparation och underhåll, alternativt att du har liknande arbetslivserfarenhet.

Det är meriterande om du har erfarenhet från beläggningsbranschen, av hydraulik och fordonsel samt reperationssvets. 

 

Vi behöver din ansökan senast 28 februari!

 

Vi arbetar löpande med rekryteringen, så vänta inte med att söka.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Niklas Engblom på 010-448 63 72.

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Reparatör/Fältmekaniker Asfalt - Göteborg